Σάββατο, 04 Φεβρουαρίου 2023

"Απασφάλισε" ο Λάκης Λαζόπουλος: "Ο Νταλάρας πρέπει να σκεφτεί..." - Ευθεία κρούση στον Γιώργο Νταλάρα

Πυρά δίχως προηγούμενο

4 Δεκεμβρίου 2022 11:33
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Ο Νταλάρας πρέπει να αναρωτηθεί μόνος του τι κάνει. Κάνει συναυλίες αλληλεγγύης για την κατάσταση στην οποία έχει έρθει ο κόσμος από το μνημόνιο που ψήφισε η γυναίκα του;»

Με τον τρόπο αυτό είχε σχολιάσει πριν κάποια χρόνια ο Λάκης Λαζόπουλος στο τηλεοπτικό «Τσαντίρι» τις επιθέσεις που είχε δεχτεί ο Γιώργος Νταλάρας από μερίδα του κόσμου. Με την ευκαιρία, δείτε τα συγκινητικά λόγια του Λάκη Λαζόπουλου για την Χαρούλα Αλεξίου.

«Δε γίνεται να φτάσεις σε σημείο να σε φυλάνε τα ΜΑΤ απέξω και να τραγουδάς μέσα "έβγαλε βρώμα η ιστορία και ξοφλήσαμε"! Μην τα λες τα τραγούδια αυτά! Έρχονται τα τραγούδια του και τον τιμωρούν», συνέχισε ο ηθοποιός.

Ντυμένος κατάδικος ο κ. Λαζόπουλος διευκρίνισε αρχικά γιατί «καθυστέρησε» μια εβδομάδα να σχολιάσει το θέμα: «Την προηγούμενη Τρίτη δεν ήθελα να αφήσω τα συναισθήματά μου να με παρασύρουν, επειδή δεν τρέφω εκτίμηση στον Νταλάρα», είπε.

Και κατέληξε: «Ο Νταλάρας είναι ένα ψυχικό ερείπιο! Εχουν πάρα πολλοί νεύρα με τον Νταλάρα, όχι με τα τραγούδια του και την ερμηνεία του -είναι εξαιρετικός- αλλά με τον χαρακτήρα του. Η σχέση ενός ανθρώπου με το ταλέντο είναι η σχέση ενός ταχυδρόμου με το γράμμα που κουβαλάει. Μπορεί ένας καλός ταχυδρόμος να κουβαλάει μια κακή είδηση και μπορεί ένας καλός ταχυδρόμος να κουβαλάει μια καλή είδηση. Μακάρι ο καλός ταχυδρόμος να κουβαλάει καλό γράμμα. Μακάρι ο χαρακτήρας να δένει με το ταλέντο».

«Ήρθε και μου είπε ότι πέθανε...» - Θρήνος για τον Γιώργο Νταλάρα

Ο Γιώργος Νταλάρας σπανίως μιλά για τα προσωπικά του και το είχε κάνει στην εκπομπή της Έλενας Κατρίτση, όπου δεν είπε λίγα.

Ο ίδιος άνοιξε, τότε, την καρδιά του για τα πάντα. Για την οικογένειά του, τον θάνατο αλλά και τις φορές που όρθωσε το ανάστημά του σε ταραχώδεις εποχές που γράφτηκαν στην ιστορία.

Μιλώντας για τους γονείς του ο καταξιωμένος καλλιτέχνης, που είχε αναφερθεί και στην περιουσία του, συγκλονίζει. Για τον πώς τον διαμόρφωσε η απουσία του πατέρα του, που εγκατέλειψε την οικογένεια όταν ο ίδιος ήταν 2 χρονών, αλλά και η στάση της ηρωικής όπως τη χαρακτηρίζει μητέρας του.

Η αλλαγή που έγινε μέσα του στο θάνατο του Νταλάρα

Ο θάνατος του πατέρα του σε ηλικία μόλις 50 ετών από κίρρωση του ήπατος υπήρξε από τις πιο σοκαριστικές στιγμές στη ζωή του. Τον σημάδεψε και μέχρι και σήμερα θυμάται το επώδυνο συναίσθημα στο άκουσμα του χαμού του.

«Δεν ήμουν προετοιμασμένος όταν έφυγε από τη ζωή ο Λουκάς. Ήταν 50 χρονών. Ασχολήθηκα πολύ με τον πατέρα μου όταν πέθανε. Την ημέρα που πέθανε έπαθα σοκ. Ήρθε ο αδερφός μου και μου είπε “Γιώργο, ο Λουκάς πέθανε”. Τρεις λέξεις. Και χτύπησε μία καμπάνα μέσα μου και τρόμαξα. Κάτι έγινε μέσα μου. Άγχος, ίδρωσα. Αυτός είναι ο φόβος του θανάτου».

«Ήταν πολύ καλός μουσικός ο Λουκάς, δεν ήταν τυχαίος. Πηγαίναμε με τον αδελφό μου να παίξουμε μαζί του και έβγαζε πιατάκι, δεν μου άρεσε καθόλου αυτό που έκανε. Του έλεγα, μπαμπά πώς το κάνεις αυτό το πράγμα; Και μου απαντούσε “πώς θα ζήσουμε παιδί μου; Και ο Βαμβακάρης ακόμη βγάζει”. Να γιατί ήθελα να τραγουδώ και να μην βγάζω πιατάκι και να μην είναι καμμένοι κάτω οι άνθρωποι από το αλκοόλ».

«Έγινα αυτό που είμαι χάρη στην παρουσία της μητέρας μου και την απουσία του πατέρα μου», συνέχισε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share