Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023

Μαρία Γαλέτα: Ολόκληρη γυναίκα, παντρεμένη και με παιδί! Που βρίσκεται και με τι ασχολείται σήμερα η «κόρη» του Γιάννη Μπέζου, «Λίλα», από το «Άκρως Οικογενειακόν» (Video)

Το bullying που βίωσε στο σχολείο

4 Δεκεμβρίου 2022 10:53
Μαρία Γαλέτα: Ολόκληρη γυναίκα, παντρεμένη και με παιδί! Που βρίσκεται και με τι ασχολείται σήμερα η «κόρη» του Γιάννη Μπέζου, «Λίλα», από το «Άκρως Οικογενειακόν» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρία Γαλέτα που υποδύθηκε την μικρή «Λίλα», «κόρη» του Γιάννη Μπέζου στη σειρά «Άκρως Οικογενειακόν», μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!». Παράλληλα, δείτε εδώ πώς είναι σήμερα η αδερφή του Γιάννη Μπέζου στο «Άκρως Οικογενειακόν», Ζωή Ναλμπάντη.

Τη γνωρίσαμε το 2001 μέσα από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 Aκρως Οικογενειακόν, στην οποία υποδύονταν την σκανδαλιάρα κόρη του Θεοτοκάτου. Ο λόγος για τη Μαρία Γαλέτα που μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» και αποκάλυψε πως όταν πρωταγωνιστούσε στην πετυχημένη σειρά «Άκρως Οικογενειακόν» ήταν μόλις 10 ετών.

«Έπρεπε να συνδυάσω το σχολείο και τα γυρίσματα και αυτό ήταν πολύ δύσκολο» δήλωσε. Στη συνέχεια εξομολογήθηκε πως στο σχολείο λόγω του ρόλου της είχε πέσει θύμα bullying, γεγονός που ως παιδί την τραυμάτισε.

«Τα παιδιά που μου έκαναν bullying θεωρούσαν ότι επειδή έπαιζα στη σειρά θα καβαλούσα το καλάμι ή ότι δεν θα τους μιλάω» συμπλήρωσε.

Μάλιστα η Μαρία Γαλέτα είπε πως υπάρχουν φορές που και σήμερα τη ρωτάνε για τον ρόλο αλλά απαντά πως δεν είναι εκείνη καθώς νιώθει αμηχανία.

«Ο Γιάννης Μπέζος και η Ναταλία Τσαλίκη ήταν μέντορες για πολλούς, ειδικά για εμένα που είχα πρωτοξεκινήσει στον χώρο, θεωρώντας πως θα συνέχιζα σε αυτόν» είπε..

Ερωτώμενη για τυχόν ευτράπελα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων αποκαλύπτει πως δεν υπήρχαν, ωστόσο πολλές από τις ατάκες που λέγονταν προέκυπταν τυχαία, «πάνω στον χαβαλέ».

Μαρία Γαλέτα: Ολόκληρη γυναίκα, παντρεμένη και με παιδί! Που βρίσκεται και με τι ασχολείται σήμερα η «κόρη» του Γιάννη Μπέζου, «Λίλα»

«Είχα κάποιες τηλεοπτικές προτάσεις μετά το «Άκρως Οικογενειακόν», δεν τις δέχτηκα ωστόσο γιατί ήθελα να κάνω άλλα πράγματα στη ζωή μου» δήλωσε.

Σήμερα η Μαρία Γαλέτα εργάζεται ως φαρμακοποιός, μία ειδικότητα που σπούδασε, ενώ όπως λέει η ίδια με πολλή περηφάνια το σημαντικότερο συμβάν στη ζωή της ήταν η γέννηση της κόρης της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share