Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023

Ξεκαθάρισε τη θέση της η Βάσω Λασκαράκη: «Με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη δεν το κάνουμε πλέον αυτό...»

Αποκάλυψε την έλλειψη επαφής που έχουν πια οι δυο τους

3 Δεκεμβρίου 2022 21:13
Ξεκαθάρισε τη θέση της η Βάσω Λασκαράκη: «Με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη δεν το κάνουμε πλέον αυτό...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Βάσω Λασκαράκη παραχώρησε συνέντευξη στην Real L!fe και στην Νίκη Κώτσου και μίλησε για τη συνεργασία της με τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη για τη σειρά Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη. Παράλληλα, αυτό είναι το «αγκάθι« στο διαζύγιό τους.

Φέτος συνεργάζεσαι τηλεοπτικά με τον πρώην σύζυγό σου, Γιάννη Τσιμιτσέλη…

Δεν παίζουμε μαζί στη σειρά με τον Γιάννη, δεν συναντιόμαστε. Ο Γιάννης παίζει με την Νίκη Λάμη. Είναι τρεις παράλληλες σπονδυλωτές ιστορίες τριών γυναικών στην ίδια πόλη, που η καθεμιά έχει τη δική της ζωή. Η Νίκη Λάμη, που προσπαθεί αν φτιάξει τη ζωή της και να βρει τον άνδρα των ονείρων της, η δική μου Μαίρη που έχει τον άνδρα της και το παιδί της και πορεύονται με αυτό κι η Κατερίνα Ζαρίφη με τον Σπύρο Πούλη και τα παιδιά τους που είναι παντρεμένοι μια 20ετία, που έχουν άλλα προβλήματα.

Όταν ο Γιάννης κλήθηκε να παίξει στην πρώτη ιστορία, το άκουσα με χαρά. Συνυπάρχουμε σε μια σειρά ως συνάδελφοι αλλά δεν παίζουμε μαζί. Όχι ότι αυτό θα ήταν απαραίτητα κακό. Δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε για όνομα του Θεού.

Βασω Λασκαρακη και Γιαννης Τσιμιτσελης

«Άνοιξε» την καρδιά του ο Γιάννης Τσιμιτσέλης για τη Βάσω Λασκαράκη: «Το μόνο που δεν ήθελα να συμβεί...»

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μπορεί εδώ και χρόνια να έχει χωρίσει με τη Βάσω Λασκαράκη, αλλά οι δυο τους συνεχίζουν να απασχολούν το κοινό με τις άγνωστες λεπτομέρειες, που έχουν αποκαλυφθεί από το διαζύγιο, έχοντας μαζί και μια κόρη, την Εύα.

O Γιάννης Τσιμιτσέλης, που εξομολογήθηκε πρόσφατα έναν τραυματισμό του, γνωρίστηκε με τη Βάσω Λασκαράκη το 2008, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της Πολυκατοικίας, και παραδέχεται πως δεν περίμενε ότι η τηλεοπτική τους συνάντηση θα είχε τέτοιου είδους εξέλιξη. «Φυσικά και δεν το περίμενα. Δεν μπορείς να προβλέψεις τι θα σου συμβεί στην πορεία. Αυτό που με γοήτευσε στη Βάσω ήταν ένας συνδυασμός πραγμάτων: η συμπεριφορά, το στιλ, η εμφάνιση, αλλά και το μυαλό της», είχε εξομολογηθεί. Ήμουν καθ’ όλη τη διάρκεια του τοκετού και σίγουρα δεν υπάρχει καμία άλλη τόσο έντονη στιγμή σαν κι αυτή. Από την άλλη, δεν είχα αγωνία, διότι εμπιστευόμουν πάρα πολύ το γιατρό της.

Αν και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Βάσω Λασκαράκη, έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους εδώ και καιρό και μάλιστα έχουν φτιάξει ξανά την προσωπική τους ζωή με άλλους ανθρώπους, ωστόσο, φαίνεται πως είναι ένα από τα πρώην ζευγάρια που εξακολουθούν να απασχολούν το κοινό.

Τα λόγια του ηθοποιού για τον χωρισμό

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στο χωρισμό του με την Βάσω Λασκαράκη αλλά και την αντίδραση της κόρης του έχοντας πει: «Είναι κάτι που δεν θα ήθελα να μου συμβεί, εντάξει; Γιατί είμαι και εγώ παιδί χωρισμένων γονιών, οπότε δεν θα ήθελα να μπλέξω σε μια τέτοια συνθήκη. Βέβαια, οι εποχές αλλάζουν και κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, οπότε δεν έχει ουσιαστικά σημασία ο χωρισμός αλλά το τι συμβαίνει μετά τον χωρισμό. Μετά το χωρισμό με τη Βάσω το πράγμα ήταν πολύ ομαλό και με πολύ μεγάλη κατανόηση και πάντα με άξονα τη μικρή. Οπότε δεν είχαμε κανένα θέμα.

Όταν χωρίζει ένα ζευγάρι, το σημαντικό είναι τι θα πεις στο παιδί. Σκέψου μια σχέση, είτε η γυναίκα, είτε ο άντρας να έκανε πλύση εγκεφάλου κάθε μέρα στο παιδί, είτε για την επόμενη σχέση του μπαμπά ή της μαμάς. Θα ήταν πολύ μεγάλο μπέρδεμα στο κεφάλι του παιδιού, θα έπαιρνε πολύ διαφορετικά ερεθίσματα. Άσχετο με το πώς νιώθει ο ένας για τον άλλον, αν έχουν χωρίσει καλά ή άσχημα, το παιδί είναι πάνω από όλα. Πήραμε κάποιες συμβουλές από ειδικούς, αλλά πάντα πρέπει να προσαρμόζεις τα πράγματα, σύμφωνα με τη δικιά σου περίπτωση. Δεν υπάρχει ένας παγιωμένος κανόνας», είχε πει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

«Μου είχε πει η κόρη μου μια ατάκα "μπαμπά γιατί χωρίσατε; Ήσασταν ωραίο ζευγαράκι". Κατευθείαν στο μυαλό μου πήγε, που το έχει ακούσει; που το είδε; Μου έκανε εντύπωση. Έτσι και αλλιώς τα παιδιά σε αιφνιδιάζουν ανά πάσα στιγμή».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share