Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το «έκαψαν» Σταματίνα Τσιμτσιλή και Θέμης Σοφός στη Δέσποινα Βανδή - Η λαμπερή βραδινή έξοδος του ζευγαριού

Το έριξαν έξω και διασκέδασαν με την ψυχή τους

3 Δεκεμβρίου 2022 20:45
Το «έκαψαν» Σταματίνα Τσιμτσιλή και Θέμης Σοφός στη Δέσποινα Βανδή - Η λαμπερή βραδινή έξοδος του ζευγαριού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέα κοινή εμφάνιση για την Σταματίνα Τσιμτσιλή και τον Θέμη Σοφό. Το βράδυ της Παρασκευής (2/12) το ζευγάρι διασκέδασε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται η Δέσποινα Βανδή μαζί με τον Χρήστο Μάστορα και τις «Μέλισσες». Στην ίδια παρέα και η Μαίρη Παλιαλέξη με την Ιωάννα Μπούκη.

Η παρουσιάστρια σπάνια θα κάνει βραδινές εξόδους, ωστόσο δεν ξεχνά αγαπημένους φίλους και συνεργάτες με τους οποίους θα τη δούμε σε δημόσιες εμφανίσεις. Αυτή τη φορά στο πλευρό της και ο σύζυγός της, Θέμης Σοφός.

Το ζευγάρι πόζαρε μαζί στο φωτογραφικό φακό με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να ανεβάζει το νέο τους στιγμιότυπο στα social media. Κατά την διάρκεια της βραδιάς η Δέσποινα Βανδή εντόπισε το ζευγάρι όσο τραγουδούσε επί σκηνής.

Βραδινη έξοδος Σταματινας Τσιμτσιλη και Θεμη Σοφου

«Βρίσκεται στην...»: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποθέωσε τον Τάσο Δούση για τη σπάνια εξομολόγησή του

Συνέντευξη στο περιοδικό YOU παραχώρησε ο Τάσος Δούσης, ο οποίος μίλησε για την εκπομπή του «Εικόνες» στο Open, αλλά και για τη μάχη του με τα κιλά. Στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή προβλήθηκε ένα απόσπασμα και η παρουσιάστρια δε δίστασε να αποθεώσει το δημοσιογράφο.

Ο Τάσος Δούσης μίλησε και για τον τρόπο που κατάφερε να αδυνατίσει, προχωρώντας σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση:

«Κάποια στιγμή κατάλαβα ότι είναι θέμα αξιοπρέπειας προς τον εαυτό μου και σεβασμός προς το σώμα μου να μην είμαι 93 κιλά ενώ θα έπρεπε να είμαι 72. Θέλω όσο μεγαλώνω να γίνομαι καλύτερος, να φοράω ό,τι ρούχα μου αρέσουν, να κάνω έρωτα όπως θέλω, να έχω αντοχές, να μπορώ να περπατάω, να τρέχω, να απολαμβάνω τη ζωή. Όχι ότι ως παχουλός δεν την απολάμβανα, αλλά από τη μία δεν μου άρεσα και είχα τύψεις και από την άλλη είχα χάσει την αυτοπεποίθησή μου. Έχω ένα σύστημα. Πρώτα απ' όλα ανεβαίνω κάθε μέρα στη ζυγαριά. Μόλις δω ότι ξέφυγα ακόμα και 2 κιλά, το... κλείνω ή προσπαθώ να το κλείσω!.

Το βασικό είναι να το θέλεις! Μην ακούς αυτούς που λένε “γουστάρω που είμαι χοντρός, μου αρέσω έτσι”. Σε κανέναν δεν αρέσει, όλοι θέλουν να αδυνατίσουν. Ξέρεις εσύ κανέναν χοντρό να μη θέλει να αδυνατίσει; Εγώ πώς κατάφερα να χάσω τα κιλά και να διατηρήσω μέχρι τώρα το βάρος μου; Πρώτα απ' όλα, αν θέλεις να αδυνατίσεις, κόβεις μαχαίρι ψωμί, ποτό, γλυκά!», είπε μεταξύ άλλων.

Το σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή για συνέντευξη του Τάσου Δούση

Η εν λόγω συνέντευξη προβλήθηκε μάλιστα το πρωί της Τετάρτης 30/11 στην εκπομπή Happy Day του ALPHA, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή και τους συνεργάτες της να εστιάζουν στις δηλώσεις του περί κιλών. Η παρουσιάστρια μάλιστα της πρωινής εκπομπής τον αποθέωσε, ενώ μάλιστα δεν δίστασε να τονίσει πως βρίσκεται στη καλύτερη και την πιο ενεργητική φάση της ζωής του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share