Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Καμία σχέση με την υποκριτική - «Η δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου τον σταμάτησε από το να γίνει...»

Η ιδιότητα που ήθελε να αποκτήσει πριν δολοφονηθεί

3 Δεκεμβρίου 2022 18:48
Καμία σχέση με την υποκριτική - «Η δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου τον σταμάτησε από το να γίνει...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Σεργιανόπουλος δολοφονήθηκε με βάναυσο τρόπο πριν από 14 ολόκληρα χρόνια και ο θάνατός του εξακολουθεί να συγκλονίζει, με ενδιαφέρον παράλληλα για άγνωστες πτυχές της ζωής του.

Ο αγαπημένος ηθοποιός πραγματοποίησε τη δική του διαδρομή στη ζωή και είχε τα δικά του όνειρα. Ένα εξ αυτών αποκαλύφθηκε πολλά χρόνια αργότερα από τον ανιψιό του, που γνώριζε πως ο θείος του είχε εκφράσει μια προσωπική επιθυμία, που όμως δεν πρόλαβε να πραγματοποιήσει, τη στιγμή που απομακρυνόταν και από όσους είχε κοντά του.

Ο... κάπτεν Σεργιανόπουλος που δεν πήρε σάρκα και οστά

Ο Γιώργος Παπαθεοδώρου είχε μιλήσει για αυτή την επιθυμία του Σεργιανόπουλου, όταν πούλησε το πολυτελέστατο σκάφος του αντί 260.000 ευρώ. Ο καλλιτέχνης ήθελε, μάλιστα, να... κουρσεύει τις θάλασσες με τον ύψιστο δυνατό βαθμό, όπως η δολοφονία του σταμάτησε και αυτό το όνειρο.

«Σκέφτηκα να το πουλήσω γιατί δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ. Ο θείος μου το αγαπούσε και πριν πεθάνει είχε αρχίσει να διαβάζει για να δώσει το καλοκαίρι εξετάσεις και να πάρει το δίπλωμα του καπετάνιου. Όμως, δεν πρόλαβε…», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παπαθεοδώρου.

«Το 1999 μαζί με τον Νίκο Σεργιανόπουλο είχαμε...» - Αποκάλυψη «βόμβα» από την Άβα Γαλανοπούλου

«Τι να πρωτοθυμηθώ από τον Νίκο; Πολλά γέλια, νυχτερινά μπάνια και μια ποιότητα που σπάνια συναντάς στις μέρες μας», δήλωνε λίγα χρόνια μετά το θάνατο του Νίκου Σεργιανόπουλου η Άβα Γαλανοπούλου.

Δείτε επίσης: Ανατριχίλα με τον Νίκο Σεργιανόπουλο: Αυτή ήταν η τελευταία επιθυμία του ηθοποιού πριν δολοφονηθεί

«Το 1999, τη μεγάλη νύχτα του σεισμού εγώ, η μάνα μου, ο πατέρας μου, τα αδέρφια μου, τα ανίψια μου, ο Αλέξανδρος Ρήγας και ο Νίκος είχαμε πάει σε μια παραλία, όπου τρώγαμε και πίναμε γιατί φοβόμασταν να μπούμε στα σπίτια μας. Ήταν μια νύχτα που όλη η Ελλάδα ήταν φοβισμένη και εμείς τραγουδούσαμε και πίναμε. Εντελώς σουρεαλιστική στιγμή», είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξη της στο περιοδικό Down Town, ενώ παράλληλα έφερε στο μυαλό της τη στιγμή που έμαθε για τον θάνατο του. «Για μένα δεν υπάρχει στο μυαλό μου. Με το που το άκουσα, έκλεισα το κινητό μου για πέντε μέρες, εκείνες τις μέρες δεν τις θυμάμαι καθόλου από τη ζωή μου».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share