Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

"Σόλο" ο Βασίλης Μπισμπίκης: Βραδυνή έξοδος στα μπουζούκια χωρίς την Δέσποινα Βανδή

Τι συνέβη;

3 Δεκεμβρίου 2022 16:44
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο νυχτερινό κέντρο όπου θα εμφανίζονται φέτος η Πάολα με τον Γιάννη Πλούταρχο βρέθηκε χθες (2/12) στην πρεμιέρα του σχήματος ο Βασίλης Μπισμπίκης. Με την ευκαιρία, δείτε το μαγαζί που άνοιξε στου Ψυρρή η πρώην σύζυγός του,

Ο γνωστός ηθοποιός και πρωταγωνιστής της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει» βρέθηκε από νωρίς στο Fever για να απολαύσει το νέο αυτό πρόγραμμα και έδειξε να είναι σε... μεγάλα κέφια!

Μάλιστα παρέα με τον καλό του φίλο Φώτη Ζογλοπίτη, πρώην σύζυγο της Πάολα, ο ηθοποιός έδειξε να απολαμβάνει κάθε στιγμή του στο νυχτερινό κέντρο, διασκεδάζοντας με το πρόγραμμα των καλλιτεχνών, ανάμεσά τους και η Άσπα αλλά και ο Αναστάσιος Ράμμος που συμμετέχουν στο σχήμα.

Η βραδιά κύλησε πολύ όμορφα με τον ηθοποιό να δείχνει να είναι σε μεγάλα κέφια. Δεν ήταν όμως και ο μόνος. Είδαμε σε ένα από τα τραπέζια τον Γιώργο Αρσενάκο αλλά και τον Νίκο Μακρόπουλο.

Δείτε φωτογραφίες από τη μεγάλη πρεμιέρα του συγκεκριμένου σχήματος:

'Σόλο' ο Βασίλης Μπισμπίκης: Βραδυνή έξοδος στα μπουζούκια χωρίς της Δέσποινα Βανδή
'Σόλο' ο Βασίλης Μπισμπίκης: Βραδυνή έξοδος στα μπουζούκια χωρίς της Δέσποινα Βανδή

«Αντίο αγόρι μου»: Βυθισμένη στη θλίψη η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη, Κωνσταντίνα Μπεκιάρη

Νέα σελίδα στη ζωή της έχει γυρίσει τον τελευταίο καιρό η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη. Η κυρία Κωνσταντίνα Μπεκιάρη που δεν έχει καμία σχέση με τη δημοσιότητα και τη showbiz τις τελευταίες μέρες είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram.

Στις αναρτήσεις της η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη δείχνει χαρούμενη και απολαμβάνει την κάθε στιγμή με τον γιο της. Πριν από λίγο καιρό, μάλιστα, μοιράστηκε στο προφίλ της πως έκανε ένα νέο βήμα στην ζωή της μετά τον χωρισμό με τον ηθοποιό. Ωστόσο πριν από λίγες εβδομάδες θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μια πολύ λυπηρή είδηση. Δείτε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share