Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Τυχερή νύφη η Σία Κοσιώνη: Της έπλεξε το απόλυτο εγκώμιο η Ντόρα Μπακογιάννη - Θα ζήλευε μέχρι και ο Κώστας Μπακογιάννης

"Την καμαρώνω..."

3 Δεκεμβρίου 2022 15:45
Τυχερή νύφη η Σία Κοσιώνη: Της έπλεξε το απόλυτο εγκώμιο η Ντόρα Μπακογιάννη - Θα ζήλευε μέχρι και ο Κώστας Μπακογιάννης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη είχε παραχωρήσει πρόσφατα η βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός, Ντόρα Μπακογιάννη, κατά τη διάρκεια της οποίας μίλησε και για την νύφη της Σία Κοσιώνη, που έχει αποκτήσει τον μικρό Δήμο μαζί με τον γιο της, Κώστα Μπακογιάννη. Με την ευκαιρία, δείτε την λεπτομέρεια στον γάμο της Σίας Κοσιώνη και του Κώστα Μπακογιάννη.

«Είμαι πάρα πολύ τυχερή γιατί έχω μια καταπληκτική νύφη! Είμαι πολύ τυχερή γιατί έχω μία νύφη που μόνο την καμαρώνω πολύ! Την καμαρώνω ως γυναίκα, ως επαγγελματία, ως σύντροφο και ως μάνα. Όταν σας λέω την καμαρώνω, την καμαρώνω πραγματικά. Την βλέπω να βγαίνει στην τηλεόραση και να είναι όμορφη, λαμπερή. Την βλέπω να είναι με τη φόρμα της να παίζει με τον Δημούλη και με όλα τα παιδιά του Κώστα. Είμαι πάρα πολύ τυχερή. Δεν είμαι παρεμβατική, αλλά βεβαίως θα πω τη γνώμη μου».

«Ποτέ δεν αισθάνομαι αρκετός...» - Η εξομολόγηση του Κώστα Μπακογιάννη για το παιδί του με την Κοσιώνη

Ο Κώστας Μπακογιάννης δεν είναι μόνο πολιτικός, μα και σύζυγος και πατέρας, έχοντας ένα παιδί στο γάμο του με τη Σία Κοσιώνη και ακόμη τρία από τις δύο προηγούμενες γυναίκες στη ζωή του.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων είχε μιλήσει πρόσφατα για τη ζωή με τέσσερα παιδιά, αλλά και τη σπουδαιότητα της συζύγου του, με την οποία είχαν θέσει ένα συγκεκριμένο όρο πριν παντρευτούν.

Η ζωή με τα τέσσερα παιδιά

«Ο δήμαρχος ξυπνάει και κοιμάται με την πόλη, αλλά όπως όλοι οι γονείς ακούμε κι εμείς το «μπαμπά, μαμά, ξύπνησα» γύρω στις επτά ή και νωρίτερα. Όσο χρόνο και να βρίσκεις, ποτέ δεν αισθάνεσαι ότι ο χρόνος αυτός είναι αρκετός για τα παιδιά σου… Τα παιδιά μου είναι και σε διαφορετικές ηλικίες, από 15 που είναι ο μεγάλος μέχρι πέντε που είναι ο μικρός και κάθε παιδί θέλει κάτι διαφορετικό», δήλωσε ο Κώστας Μπακογιάννης.

Για εκείνον είναι σημαντικό να γνωρίζει ανά πάσα στιγμή που είναι τα παιδιά του και να νιώθουν την άδολη αγάπη του γονιού και την τυφλή εμπιστοσύνη που τους έχει. «Είμαι τόσο cool με τον έφηβο 15χρόνο γιο μου, που δεν θα απαντήσω σε τίποτε δημοσίως γιατί θα το μετανιώσω και οποίος έχει παιδί στην εφηβεία με νιώθει», είπε.

Ο ίδιος δεν κρύβει ότι νιώθει να ενοχλείται όταν βλέπει φωτογράφο απέναντι από τον μικρό Δήμο, ωστόσο δεν είναι κάτι που τον έχει τρομάξει. «Δικαιούμαστε κι εμείς να φάμε ένα παγωτό, να κάνουμε μία βόλτα ή να καθίσουμε κάπου να φάμε, χωρίς να νιώθουμε ότι μας παρακολουθούν. Παρακάλεσα να μη μας φωτογραφίσουν, εισακούστηκα και θέλω να πω δημοσίως ένα μεγάλο ευχαριστώ. Εξάλλου τη δουλειά του προσπαθεί να κάνει ο φωτογράφος».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share