Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τραγικές στιγμές για τον Βασίλειο Κωστέτσο: «Έχω βιώσει ένα είδος παιδοφιλίας όταν ήμουν...»

Όσα αποκάλυψε μιλώντας για το σκάνδαλο του οίκου Balenciaga

3 Δεκεμβρίου 2022 15:10
Τραγικές στιγμές για τον Βασίλειο Κωστέτσο: «Έχω βιώσει ένα είδος παιδοφιλίας όταν ήμουν...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Βασίλειος Κωστέτσος, μιλώντας στις κάμερες ψυχαγωγικών εκπομπών, αποκάλυψε ότι έχει βιώσει ένα «είδος παιδοφιλίας», δύο φορές, ενώ σχολίασε και το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει με τον οίκο Balenciaga.

Παράλληλα, να σας θυμίσουμε όσα είχε πει ο ίδιος για την Κιβωτό του Κόσμου: «Ο πατέρας Αντώνιος μου έβγαζε κάτι...»

Αρχικά, ο γνωστός σχεδιαστής αναφέρθηκε στον σάλο που έχει ξεσπάσει για τις διαφημίσεις του οίκου με παιδιά να κρατούν λούτρινα με BDSM στολές. Ο ίδιος δήλωσε: «Περιμένουν να τελειώσει για να κρατήσουν τη Balenciaga τσάντα και να φορέσουν το Balenciaga παπούτσι; Για εμένα θα είναι σαν να γράφει η τσάντα πάνω “παιδόφιλος/η”».

Ο Βασίλειος Κωστέτσος, στη συνέχεια, πέρασε σε μία συνταρακτική αποκάλυψη. Ο γνωστός σχεδιαστής είπε: «Έχω βιώσει και ο ίδιος σε μικρή ηλικία, λίγο πριν γίνω έφηβος… έχω υποστεί ένα είδος που θα μπορούσε να είναι παιδοφιλία.

Ευτυχώς, με προστάτευσαν όλα αυτά με τα οποία με μεγάλωσαν οι γονείς μου, παρόλο που ήμουν πολύ μικρός, 12-13 ετών και μπόρεσα και ξέφυγα από αυτό. Και ήταν και μία άλλη φορά που επίσης με προστάτευσαν κάποιοι… Οπότε μπορώ να έχω άποψη για την παιδοφιλία ο ίδιος»

Ο ίδιος είχε τοποθετηθεί και μέσω των social media πριν από λίγα 24ωρα για το σκάνδαλο με τον οίκο Balenciaga. Σε ανάρτησή του στο Instagram έγραψε:

«Δυστυχώς η ξενομανία κάποιων Ελλήνων influencers, celebrities και fashion sites ή μη, καθώς η προσωπικότητά τους μόνο φορώντας ή γράφοντας για κάποιο ξένο διάσημο brand αισθάνεται ότι είναι κάτι. Έκαναν “γαργάρα” το τραγικό θέμα του οίκου Balenciaga υποδηλώνοντας έτσι την εγκληματική συμμετοχή τους στην παιδοφιλία».

Ασύλληπτο ντοκουμέντο: «Η πριγκίπισσα Νταϊάνα μεσολάβησε και βγήκε από τη φυλακή γνωστός Έλληνας»

Ο Βασίλειος Κωστέτσος λοιπόν εξομολογήθηκε πως τη δεκαετία του ’90, οι αστυνομικοί στο Λονδίνο συνέλαβαν τον Μάνο Πανταζή, μετά από πλάκα που έκανε ότι έχει βόμβα στη βαλίτσα του.

Ο σχεδιαστής αποκάλυψε πως η Νταϊάνα ήταν αυτή που μεσολάβησε για να βγει το μοντέλο από την φυλακή. Επίσης, μάθε πως ο Κάρολος δεν την απατούσε μόνο με την Καμίλα.

«Είχε κάνει μια πλάκα ότι κρατάει βόμβα, όταν πήγε να φύγει στο αεροδρόμιο. Το Λονδίνο δεν σηκώνει τέτοιες πλάκες. Του λένε «τι έχεις μέσα στη βαλίτσα σου»; Λέει «έχω ένα Καλάζνικοφ και μία βόμβα». Λένε «Ωραία, περάστε τον κύριο στο μπουντρούμι».

Παίρνω εγώ τις πρεσβείες, ετοιμάζουμε μια επιστολή που υπέγραφα εγώ ότι ήταν μοντέλο και τον είχα φέρει στο show, πάμε στην αστυνομία και μου λένε «Δείξε μας την κασέτα με το show που πήρε μέρος». Δεν υπήρχε κασέτα. Τελικά, μεσολάβησε ένα πολύ μεγάλο πρόσωπο από τη βασιλική οικογένεια και βγήκε. Η Νταϊάνα ήταν τότε», είπε ο Βασίλειος Κωστέτσος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share