Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Όταν γεννήθηκε o Κυριάκος...»: Επιτέλους αποκάλυψε όλη την αλήθεια η Ντόρα Μπακογιάννη για τον Μητσοτάκη

«Αυτό βέβαια μέχρι που...»

3 Δεκεμβρίου 2022 13:53
«Όταν γεννήθηκε o Κυριάκος...»: Επιτέλους αποκάλυψε όλη την αλήθεια η Ντόρα Μπακογιάννη για τον Μητσοτάκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην πρόσφατη περιπέτεια της υγείας, το τραύμα από την δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη, τον πατέρα της Κωνσταντίνο Μητσοτάκη αλλά και μία αποκάλυψη για τον Κυριάκο έκανε μέσα σε άλλα η Ντόρα Μπακογιάννη σε συνέντευξή της.

Διαβάστε ένα απόσπασμα από την συνέντευξη που παραχώρησε η Ντόρα Μπακογιάννη στο Marie Claire:

Εσείς πώς ήσασταν με τον δικό σας αδελφό;

«Όταν γεννήθηκε, τον ζήλεψα φριχτά, γιατί επικρατούσε τότε η λογική «άχου, ο καημένος ο Κώστας απέκτησε επιτέλους ένα παιδί!». Αυτό βέβαια μέχρι που έγινε 8 μηνών και μου σήκωσε τα χεράκια. Αυτό ήταν! Από τότε σταμάτησα να τον ζηλεύω! Ήταν το μωρό μας. Όλων. Είχε δε μια πολύ στενή σχέση με τον Παύλο, ήταν, κατά κάποιον τρόπο, το πρώτο του παιδί. Του Παύλου τού άρεσε πάρα πολύ το μυαλό του Κυριάκου».

Ντορα Μπακογιάννη και Κυριάκος Μητσοτάκης

Δεν είναι μόνο η πεθερά της: Η άγνωστη σχέση της Σίας Κοσιώνη με το σύζυγο της Ντόρας Μπακογιάννη

Η Σία Κοσιώνη βρίσκεται σε έναν ευτυχισμένο γάμο με τον Κώστα Μπακογιάννη και έχει μια εξαιρετική σχέση με τη μητέρα του, Ντόρα, η οποία είναι εδώ και χρόνια σε κοινή πορεία με τον Ισίδωρο Κούβελο.

Αναφορικά με τη σχέση της δημοσιογράφου με τον Κούβελο, οι δυο τους είχαν βρεθεί στην Τζιά και φαίνεται πως επίσης έχουν πολύ καλή επικοινωνία, με τον... πεθερό της Κοσιώνη να αναρτά σχετική φωτογραφία.

«Χαρούμενες στιγμές στην Τζιά με αγαπημένους» γράφει στη λεζάντα της ανάρτησης ο σύζυγος της Ντόρας Μπακογιάννη, αν και πλέον υπάρχουν τριγμοί εντός της οικογένειας.

Σία Κοσιώνη και Ισίδωρος Κούβελος

Τα λόγια... όλο μέλι της Ντόρας

Μιλώντας στην εκπομπή Happy Day του Alpha, η πρώην υπουργός τόνισε πως λατρεύει «τα πάντα» στη νύφη της. «Είναι δοτική, χαρούμενη και καταπληκτική μάνα. Θα πρέπει να είναι ηλιθια κάποια για να να σαμποτάρει μια τέτοια νύφη», δήλωσε.

Η Ντόρα Μπακογιάννη αναφέρθηκε γενικότερα στις σχέσεις νύφης-πεθεράς και εκτίμησε ότι υπάρχει ένας μύθος περί κακιάς πεθεράς. «Πρέπει να είναι…τσόκαρο η νύφη για να αντιδράσει η πεθερά», είπε.

Παράλληλα, κατά τη συνέντευξή της η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μίλησε για τα πρώτα της βήματα στον χώρο της πολιτικής, για τον ρόλο της ως γιαγιά, ενώ αναφέρθηκε και στο πρόβλημα υγείας της.

Το σχόλιο της Κοσιώνη

Η Έλενα Κατρίτση ρώτησε πρόσφατα τη δημοσιογράφο για τη σχέση που έχει με την πεθερά της Ντόρα Μπακογιάννη και το πως κατάφερε να διαχειριστεί το γεγονός πως έπρεπε να ανακοινώσει στον αέρα τον τηλεοπτικών ειδήσεων το πρόβλημα υγείας της.

«Την Ντόρα Μπακογιάννη την γνώρισα πριν τον Κώστα λόγω της δουλειάς. Ήταν μια γυναίκα που πάντα θαύμαζα λόγω της δύναμής της. Θυμάμαι την πρώτη φορά που τη συνάντησα, είχα άγχος γιατί έχει αυτό το διαπεραστικό βλέμμα και μάλιστα είχα βάλει στοίχημα με τον εαυτό μου ότι δε θα χαμηλώσω ποτέ το βλέμμα μου. Χάρηκε πάρα πολύ όταν έμαθε ότι είμαι με τον Κώστα. Είναι μια γυναίκα πολύ δυνατή αλλά και πολύ ευαίσθητη… Έχουμε κάποια σημεία ταύτισης… Το θέμα με το πρόβλημα της υγείας της ήταν προσωπικό τις υπόλοιπες 23 ώρες και 58 λεπτά της ημέρας, εκείνη την ώρα ήταν η δουλειά μου. Προφανώς ζορίζομαι μέσα μου όταν γίνονται πράγματα που αφορούν τη δουλειά μου αλλά αυτό δε θα βγει ποτέ στον αέρα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share