Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Απίστευτο σκηνικό από την Ρένια Λουιζίδου: "Δεν είχαμε επεισόδιο να..." - Η αποκάλυψη της ηθοποιού

Η αξέχαστη εμπειρία που βίωσε

3 Δεκεμβρίου 2022 12:27
Απίστευτο σκηνικό από την Ρένια Λουιζίδου:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μία ενδιαφέρουσα αποκάλυψη για την σειρά "Απαράδεκτοι" προχώρησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η ηθοποιός Ρένια Λουιζίδου. Με την ευκαιρία, δείτε την αναπάντεχη δήλωση της ηθοποιού για τον άνδρα της.

Σε ερώτηση για το αν θυμάται το πρώτο της γύρισμα στην σειρά, η ηθοποιός απάντησε για την κλασική αργοπορία του Βλάσση Μπονάτσου ενώ χαρακτηριστικά θυμήθηκε το εορταστικό επεισόδιο, όπου δεν μπορούσαν με τίποτα να ολοκληρώσουν το γύρισμα.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

«Έχω εκατομμύρια...»: Δήλωση-βόμβα από τη Ρένια Λουιζίδου - Τι αποκάλυψε

Η Ρένια Λουιζίδου παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Down Town» της Κύπρου και μίλησε στον Αλέξανδρο Πρίφτη για τις φοβίες της, την κρίση ηλικίας περνάνε οι γυναίκες.

Με την ευκαιρία, αυτός είναι ο άγνωστος σύζυγος της ηθοποιού.

Διαβάστε μέρος της συνέντευξής της:

Έχεις ακόμα φοβίες;

Εκατομμύρια! Κι όλες έχουν να κάνουν με την αρρώστια και το θάνατο. Δεν είναι εύκολο να αποδέχεσαι ότι έχεις πίσω σου πια το μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής σου και μπροστά σε περιμένει το λιγότερο. Αυτή είναι η αλήθεια! Το να μεγαλώνεις, όμως, είναι πολύ όμορφο, γεύεσαι καλύτερα τις εμπειρίες. Είναι σαν ευλογία. Ο θάνατος και οι αρρώστιες είναι το τραγικό, όχι η ηλικία.

 Ρένια Λουιζίδου

Κρίση ηλικίας δεν πέρασες ποτέ;

Όχι με μία κι έξω, αλλά σταδιακά. Λειτούργησε το ένστικτο αυτοσυντήρησης κι έβαλα τον αυτό μου να μην ανταγωνίζεται κάτι που θα είναι σίγουρα χαμένος από χέρι. Το δούλεψα μέσα μου σιγά-σιγά. Δεν πέρασα υπαρξιακό! Απλά αποδεχόμουν τη φυσική ροή.

Οι γυναίκες στα 40 ή ανανεώνονται και νιώθουν 20 χρονών ή πέφτουν πολύ ψυχολογικά. Σε ποια κατηγορία ανήκεις;

Ναι, αυτό ισχύει και για τα 40 και για τα 50… Αν δεν είσαι όμως καλά στα 30 σου, γιατί να είσαι στα 40; Δεν πατάς ένα κουμπί και γίνεσαι καλύτερος ή χειρότερος άνθρωπος! Αν έρχεσαι με τρύπες ή κενά από τα προηγούμενα χρόνια, έτσι θα «διαβάσεις» και το θέμα της ηλικίας. Οι άνθρωποι «χτιζόμαστε» μέρα με τη μέρα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share