Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Με τον Φώτη είμαστε...»: Αποκάλυψη «φωτιά» Στέλιου Παρλιάρου για τον Σεργουλόπουλο - Όλη η αλήθεια για την σχέση τους (Video)

«Σε μια συνέντευξη πρόσφατα είπα το παιδί...»

3 Δεκεμβρίου 2022 12:23
«Με τον Φώτη είμαστε...»: Αποκάλυψη «φωτιά» Στέλιου Παρλιάρου για τον Σεργουλόπουλο - Όλη η αλήθεια για την σχέση τους (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην εκπομπή της ΕΡΤ Δύο στη 1, το Σάββατο 5/11, βρέθηκε ο Στέλιος Παρλιάρος, ο οποίος μίλησε "ανοιχτά" για την σχέση του με τον Φώτη Σεργουλόπουλο, αλλά και το παιδί του δεύτερου. Παράλληλα, ο Στέλιος Παρλιάρος σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στα ριάλιτι μαγειρικής αλλά και τη Μαρία Μπακοδήμου.

Πολύ συχνά, αναφέρεται πως ο διάσημος σεφ είναι σε σχέση με τον παρουσιαστή, ωστόσο ο ίδιος εξήγησε ποια είναι η αλήθεια και τι συμβαίνει με την υιοθεσία του γιου του. Μάλιστα, εξέφρασε έντονα την δυσαρέσκειά του στα δημοσιεύματα που μιλούσαν για την προσωπική του ζωή.

Όλη η αλήθεια για την σχέση του Στέλιου Παρλιάρου και του Φώτη Σεργουλόπουλου

«Στην αρχή με ενόχλησε. Είπα έλεος. Σε μια συνέντευξη πρόσφατα είπα το παιδί του Φώτη θα παντρευτεί κι ακόμα θα λένε ότι είναι δικό μου. Με τον Φώτη είμαστε πολύ φίλοι και γίναμε από την εκπομπή Σαν το σπίτι σας πριν 22 χρόνια.

Κάναμε και κάνουμε πολλή παρέα, έτυχε ο Φώτης να κάνει το παιδί και με γεια του και χαρά του. Επειδή τους ήρθε ότι με ένα σεφ είναι ο Φώτης κ.λ.π. κι είπαν ποιος είναι αυτός ο σεφ; Ο Παρλιάρος. Αν θα γκουγκλάρεις τώρα αμέσως κάτω από τον Φώτη είναι Παρλιάρος», είπε σε πρώτο επίπεδο.

Και συνέχισε: «Το διαχειρίστηκα πολύ ψύχραιμα και πολύ καλά. Δεν μπορείς να είσαι με έναν άνθρωπο κολλητός κι επειδή είναι κι αυτός στην τηλεόραση πρέπει να είναι μαζί το παιδί. ‘Ελεος. Μπαίνουν στην προσωπική σου ζωή, που εγώ δεν δίνω δικαιώματα.

Ήμουν σε μία εκδήλωση στις αρχές που έγινε αυτό στα Γιάννενα, που ένα μικρό κοριτσάκι με θαύμαζε, κι ήμασταν σε ένα σούπερ μάρκετ και μου λέει το παιδάκι σας τι κάνει; Της λέω ότι δεν έχω παιδάκι τι λέτε και μου λέει εσείς ε τον Φώτη; Λέω είναι λάθος»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share