Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Κατέρρευσε" ο Λάκης Λαζόπουλος: "Την ντρέπομαι ακόμα..." - Η εξομολόγηση για την Χαρούλα Αλεξίου

Η προσωπική αποκάλυψη για την ερμηνεύτρια

3 Δεκεμβρίου 2022 11:20
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τον Λάκη Λαζόπουλο και την Χαρούλα Αλεξίου τους ενώνει μια δυνατή φιλία ετών. Μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός έχει μιλήσει πολλές φορές με συγκινητικά λόγια για την αγαπημένη του φίλη. Με την ευκαιρία, δείτε την σκληρή αποκάλυψη του Λάκη Λαζόπουλου.

Μία από αυτές τις στιγμές ήταν πριν λίγα χρόνια στην κάμερα του Happy Day, όταν βρέθηκε σε μία συναυλία της Χαρούλας Αλεξίου.

"Η φωνή της έχει τον τρόπο να βρίσκει κατευθείαν αυτό που σε αφορά βαθιά μέσα σου. Είναι η αγάπη μου, είναι η αδυναμία μου. Είναι ένα πρόσωπο πολύ σημαντικό για μενα. Την ντρέπομαι ακόμα."

Πυρ και μανία η Μιμή Ντενίση με τον Λάκη Λαζόπουλο: «Το παιδί μου και τη μάνα μου...»

Για τις σχέσεις της με τον Λάκη Λαζόπουλο σήμερα αφού επί αρκετά χρόνια την σατίριζε έντονα, είχε μιλήσει πριν λίγο καιρό η Μιμή Ντενίση. Παράλληλα, δείτε τι αποκάλυψε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Η ηθοποιός είχε αναφέρει συγκεκριμένα στο Direct με τον Τάκη Χατζή: «Η σάτιρα στηριζόταν στην εργασία που κάνει ο άνθρωπος. Πάντα η σάτιρα έχει κάποιους πρωταγωνιστές. Ένας στην Αγγλία είχε την βασίλισσα Ελισάβετ, εμένα με είχε ο Λάκης. Δεν παραπονιέμαι.

 Μιμή Ντενίση Λαζόπουλος

Μιλάμε, είμαστε μια χαρά μεταξύ μας κι η σχέση μας είναι φιλικότατη. Με ενόχλησε μόνο όσες φορές δεν ανέφερε εμένα αλλά το παιδί μου και τη μάνα μου. Κανείς δεν θέλει τα οικογενειακά του, αυτό απαγορεύεται. Κατά τα άλλα με την σάτιρα εντάξει, είμαι και 40 χρόνια στο γυαλί».

Ακόμα η Μιμή Ντενίση είπε ότι ο Λάκης Λαζόπουλος δεν έχει πάει σε παράστασή της, αλλά εκείνη έχει πάει και θα ξαναπάει.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share