Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μαινόμενη η Αγγελική Νικολούλη: "Mας απειλείτε εσείς..." - Άστραψε και βρόντηξε η παρουσιάστρια

"Γίνεται μια εμπλοκή, αρχιζουν τα παρατράγουδα..."

3 Δεκεμβρίου 2022 09:52
Μαινόμενη η Αγγελική Νικολούλη:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με ένα ακόμα νέο Φως στο Τούνελ επέστρεψε το βράδυ της Παρασκευής 2/12 η Αγγελική Νικολούλη, μέσα από την συχνότητα του MEGA. Με την ευκαιρία, δείτε την ανατριχιαστική ανακάλυψη του "Φως στο Τούνελ".

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια συνεχώς ασχολείται με μυστηριώδεις υποθέσεις και ποτέ δεν απογοητεύει το τηλεοπτικό κοινό με τα στοιχεία που φέρνει στο φως, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που εκφράζει ανοιχτά τα συναισθήματά της, ακόμα κι αν βρίσκεται στον αέρα.

Θυμίζουμε πως πριν από μερικές εβδομάδες η ίδια είχε λάβει ένα απειλητικό τηλεφώνημα στον αέρα της εκπομπής της, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει:

«Μην ψάχνεις άλλο για την υπόθεση του Μάριου, η ιστορία έχει τελειώσει», ήταν το μήνυμα που εκνεύρισε την Αγγελική Νικολούλη η οποία όμως συγκρατήθηκε αλλά απάντησε στις απειλές:

«Αν ήταν έτσι, θα είχαμε σταματήσει και τότε δε θα ψάχναμε να βρούμε το αίμα του και να προχωρήσει η υπόθεση. Και μας απειλείτε εσείς, και εσείς είστε και πίσω από τη βόμβα, που ο εγκέφαλος είναι στην φυλακή και οι υπόλοιποι είστε έξω και διασκεδάζετε. Για το τούνελ δεν τελειώνει ποτέ τίποτα. Όσο μπορούμε θα ψάχνουμε και είμαι σίγουρη πως θα βρεθεί το πτώμα. Παρόλο που επιχειρήσατε να τον κάψετε και τον πήγατε αλλού».

Εξερράγη στον αέρα του Φως στο Τούνελ η Αγγελική Νικολούλη

Κάτι τέτοιο, λοιπόν, είδαμε να συνέβη και στην χθεσινοβραδινή εκπομπή, με την Αγγελική Νικολούλη να μην μπορεί να κρύβει την ενόχληση της για ένα μήνυμα που ήρθε από τηλεθεατή.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν το ρολόι να δείξει μεσάνυχτα, οι συνεργάτες κάλεσαν κοντά την παρουσιάστρια και εκείνη απασφάλισε κοιτάζοντας βαθιά μέσα στον φακό.

«Ξέρω ότι, όταν έχουμε ανήλικα και όταν έχουμε θέματα με απαγωγή παιδιών, κάτι πάει στραβά και δεν θέλετε την δημοσιότητα. Έτσι; Γίνεται μια εμπλοκή, αρχιζουν τα παρατράγουδα. Θέλω να βεβαιωθώ για αυτό που μου λέτε.

Θα πάμε τώρα σε ένα διάλειμμα αλλά θέλω να βεβαιωθούμε ότι συμβαίνει αυτό! Εντάξει; Έτσι στην τύχη το πετάμε για να αποπροσανατολίσουμε την έρευνα! Για ένα παιδί που έχει πέσει θύμα απαγωγής, όπως καταγγέλλεται, από ομάδα ανθρώπων. Γιατί είδαν την ομάδα αυτή να βάζει το παιδί στο αυτοκίνητο. Όχι! Στο Τούνελ όχι!

Εντάξει; Σε ένα διάλειμμα θέλω να έρθετε πάλι σε επαφή και να μου αποδείξετε αυτό που λέτε! Πάμε σε ένα διάλειμμα τώρα», είπε φανερά ενοχλημένη η Αγγελική Νικολούλη στον αέρα του Φως στο Τούνελ.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share