Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

«Ο δικός μου εραστής...»: Ο Νίκος Μουστινάς μίλησε ανοιχτά για τον Τάσο!

Όλα όσα αποκάλυψε ο παρουσιαστής

3 Δεκεμβρίου 2022 09:25
«Ο δικός μου εραστής...»: Ο Νίκος Μουστινάς μίλησε ανοιχτά για τον Τάσο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να ξεκαθαρίσει ποιος είναι ο Τάσος, στον οποίο μέσω της εκπομπής, «Καλό Μεσημεράκι», έστειλε περαστικά.

Όπως υπογράμμισε ο παρουσιαστής, ο Τάσος είναι ο σύζυγος της αρχισυντάκτριάς του, Αγγελικής Γιαννακοπούλου και γι’ αυτόν τον λόγο του έστειλε τις ευχές του για γρήγορη ανάρρωση.

«Γιατί δεν βγάλαμε τηλεφωνική τον Τάσο; Γράψανε όντως αυτό; Μωρέ χαζεύετε όλοι όρθιοι πραγματικά. Δεν υπάρχουν θέματα. Λέω που και που καμιά μ@λακια να δω τι θα γραφτεί. Για να τα βάλουμε σε μία σειρά, ο Τάσος είναι ο σύζυγος της Αγγελικής (αρχισυντάκτριας) και ο δικός μου εραστής. Διπλή ιδιότητα. Μας χαλάς τα τυχερά των sites» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.

«Δεν πρόλαβα να την πάρω τηλέφωνο να της πω...» - «Βυθίστηκε» στη θλίψη ο Νίκος Μουτσινάς

Ο Νίκος Μουτσινάς δε διστάζει να μιλήσει για την προσωπική του ζωή ακόμη κι όταν είναι στον αέρα, κάνοντας μια αποκάλυψη χθες (1/12) το μεσημέρι.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ είχε μία όμορφη κουβέντα με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και την Αθηνά Οικονομάκου που ήταν καλεσμένες στην εκπομπή του και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απώλεια της μητέρας του που δεν ζει πια.

Η συγκίνηση για τη μητέρα του

«Είναι λίγο συναισθηματικό το δικό μου. Όταν έκανα το ραντεβού με τον Πέτρο Ζούλια, του είπα ότι δεν το πιστεύω ότι μου τον προτείνει αυτόν τον ρόλο. Μου είπε ότι μπορώ να το κάνω. Όταν φύγαμε από το καφέ, ήθελα να κάνω ένα τηλεφώνημα, να πάρω τηλέφωνο τη μάνα μου. Να της πω, “Μαμά, είμαι στο Παλλάς”. Δεν τα κατάφερα. Μπορούσε λίγο να περιμένει, δεν ήταν δα και τόσα πολλά τα χρόνια για να φύγει», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share