Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Δεκεμβρίου;

Τι μας περιμένει;

3 Δεκεμβρίου 2022 06:54
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Δεκεμβρίου;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 3 Δεκεμβρίου.

Τι μας περιμένει; Με την ευκαιρία, δείτε τα ζώδια που αγαπούν τον χειμώνα.

Κριός

Σήμερα αγαπητέ Κριέ, είσαι πραγματικά στα καλύτερα σου! Κοινωνικοποιείσαι, λειτουργείς για το κοινό καλό και ενδιαφέρεσαι περισσότερο για τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι, παρά για τον ίδιο σου τον εαυτό! Γενικά, η ημέρα χαρακτηρίζεται από όμορφες στιγμές με τους φίλους σου, ανέλπιστες εξελίξεις και θετικές εκπλήξεις!

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η σημερινή μέρα χρειάζεται λίγη παραπάνω προσοχή, ιδίως όσον αφορά προσδοκίες, ελπίδες, εξιδανικεύσεις και ψευδαισθήσεις σε διαπροσωπικές σχέσεις και συναναστροφές! Βάλε όρια στην αγάπη και την εμπιστοσύνη που μοιράζεις στους άλλους, διότι ενδεχομένως να απογοητευτείς!

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, ετοιμάσου να λάμψεις σήμερα, με την Σελήνη στο δικό σου Ζώδιο! Είσαι φανερά ενθουσιώδης, παθιασμένος, ορμητικός και έτοιμος για δραστηριότητα και νέα ξεκινήματα! Προσοχή όμως, στην τάση σου να επιβάλλεσαι και να απαιτείς, σε συναισθηματικά ξεσπάσματα, που θα προκαλέσουν καυγάδες και διαφωνίες, χωρίς κάποιο ουσιαστικό λόγο!

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, επιτέλους η σημερινή ημέρα, μέσα από συγκυρίες, γεγονότα και εξελίξεις, θα σου δώσει την σιγουριά και την ασφάλεια, που αναζητούσες εδώ και καιρό! Μπορείς μέσα από διαπροσωπικές συναναστροφές και επαφές, να πείσεις τους συνομιλητές σου και να προσαρμοστούν στις δικές σου γνώμες και απόψεις!

ζώδια προβλέψεις 3 δεκεμβρίου

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα γίνεσαι σαφώς πιο κοινωνικός, δημοφιλής και ασχολείσαι με διαπροσωπικές επαφές! Απέφυγε ωστόσο κουτσομπολιά, ψέματα και την τάση σου να παίρνεις τις μετρητοίς ό,τι σου λένε και να αντιδράς! Αν δεν παρασυρθείς από τις σκέψεις της στιγμής, θα ζήσεις σίγουρα μία απόλυτα ευχάριστη ημέρα!

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, σήμερα είσαι αρκετά πιο ευαίσθητος, τρυφερός και σαφώς πιο ανοιχτός σε κάθε είδους συναισθηματική προσέγγιση, όσον αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Κατά την διάρκεια της ημέρας, μία χαρούμενη είδηση θα έρθει, μέσα από ένα μήνυμα ή τηλεφώνημα, η οποία θα αφορά το σπίτι και την οικογένεια!

Ζυγός

Σήμερα φίλε Ζυγέ, απολαμβάνεις πολλές στιγμές με καλή παρέα, γέλιο, χαρά και διασκέδαση! Θα αναζητήσεις την επιβεβαίωση από τους άλλους και φυσικά θα το καταφέρεις εύκολα, λόγω της εντυπωσιακής σου προσωπικότητας και της λάμψης σου! Έχεις όλη την προσοχή και τα βλέμματα θαυμασμού πάνω σου!

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα νιώθεις πως οι γύρω σου απομακρύνονται συναισθηματικά από σένα, ενώ οι πρακτικές υποχρεώσεις και εκκρεμότητες αυξάνονται όλο και περισσότερο! Ωστόσο, η σημερινή ημέρα, είναι σαφώς μία ωφέλιμη ευκαιρία, να τακτοποιήσεις τις δουλειές σου, να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, να φροντίσεις το σώμα σου και την εμφάνιση σου!

Τοξότης

Σήμερα φίλε Τοξότη, καταφέρνεις να βάζεις οριστικό τέλος στα μπερδέματα που ταλαιπώρησαν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές! Κάνε τα ξεκαθαρίσματα σου και κάνε εσύ την επιλογή, για το ποιοι θα έχουν προτεραιότητα στην ζωή σου και ποιοι αξίζουν όντως την εμπιστοσύνη και την αγάπη σου!

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, η σημερινή ημέρα, είναι αυτή, που μέσα από συναναστροφές, θα σου δείξει ποιοι αξίζουν να είσαι στην ζωή σου και ποιοι όχι! Ορισμένες διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές, θα έχουν μία αινιγματική διάθεση και έτσι εσύ, θα πρέπει να παραμείνεις επιφυλακτικός και να βεβαιωθείς για τις πραγματικές προθέσεις των άλλων!

Υδροχόος

Σήμερα αγαπητέ Υδροχόε, μπορείς να αναμένεις, ευχάριστες ειδήσεις και μηνύματα, που θα σου δώσουν χαρά, αισιοδοξία και ευκαιρία να πετύχεις πολλούς από τους υψηλούς σου στόχους! Η ημέρα επίσης θέλει εξόδους και γι’αυτό βγες και πέρασε όσο πιο καλά μπορείς!

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα μπορεί να είναι μία κουραστική ημέρα, γεμάτη ευθύνες και πρακτικά ζητήματα, που σε αγχώνουν, αλλά ευτυχώς θα διεκπεραιωθούν όλα! Δεν σε τρομάζουν πια οι δυσκολίες και αναποδιές, αφού θα λειτουργήσουν θετικά για σένα τελικά! Συγκυρίες και γεγονότα επίσης, θα βελτιώσουν την κοινωνική σου εικόνα

Πηγή: Oroskopos.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share