Κυριακή, 05 Φεβρουαρίου 2023

«Βόμβα» από Κατερίνα Στανίση: «Όταν συνεργαζόμασταν με τον Πασχάλη Τερζή...» - Η άγνωστη ιστορία που δεν ήξερε κανείς για χρόνια

Τι αποκάλυψε;

2 Δεκεμβρίου 2022 21:15
«Βόμβα» από Κατερίνα Στανίση: «Όταν συνεργαζόμασταν με τον Πασχάλη Τερζή...» - Η άγνωστη ιστορία που δεν ήξερε κανείς για χρόνια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην παρέα του «The 2Night Show» είχε φιλοξενηθεί η Κατερίνα Στανίση στο παρελθόν, αποκαλύπτοντας μια άγνωστη ιστορία για τη συνεργασία της με τον Πασχάλη Τερζή.

Η δημοφιλής λαϊκή τραγουδίστρια μίλησε για τα πρώτα της βήματα στο πάλκο και για τις συνεργασίες της με τα μεγαλύτερα ονόματα του πενταγράμμου. Επίσης, η Κατερίνα Στανίση περιέγραψε άγνωστες ιστορίες από τα καμαρίνια. Με την ευκαιρία, αυτό είναι το σπίτι του Πασχάλη Τερζή.

«Όταν δούλευα με τον Ζαμπέτα είχε μπει μέσα στο καμαρίνι μου και τους είχε διώξει όλους γιατί κάπνιζαν. Με αγαπούσε πολύ. Ήμουν τυχερή που έκανα ντουέτο με τον Στέλιο Καζαντζίδη. Όταν με έβαλε να το ακούσω έκανα τον σταυρό μου από μέσα μου να μου προτείνει να το πούμε μαζί», είπε για την συνεργασία της με τον Ζαμπέτα.

Αναφέρθηκε και στην συνεργασία της με τον Μανώλη Αγγελόπουλο, δηλώνοντας: «Όταν τραγούδησα με τον Μανώλη Αγγελόπουλο έβγαινα από το καμαρίνι για να τον ακούσω. Με πείραζε πολύ ήταν πολύ καλαμπουρτζής.».

Τέλος, περιέγραψε και μια ιστορία με τον Πασχάλη Τερζή που δεν γνωρίζαμε έως σήμερα: «Όταν συνεργαζόμασταν με τον Πασχάλη Τερζή στη Θεσσαλονίκη, μετά τη δουλειά πηγαίναμε ντελίβερι στα σπίτι για να τραγουδήσουμε. Ήταν μόδα τότε».

Δείτε το video:

Πριν 41 χρόνια: Η αδημοσίευτη φωτογραφία του Πασχάλη Τερζή με γυαλιά, πυκνά μαύρα μαλλιά και τσιγάρο

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο Πασχάλης Τερζής θα μείνει στην ιστορία με τα τραγούδια του. Και μπορεί να έχει αποτραβηχτεί από τη δημοσιότητα, όμως το Athensmgazine.gr έψαξε και βρήκε μια σπάνια φωτογραφία από το νιάτα του και πιο συγκεκριμένα από το 1981.

Στο στιγμιότυπο τον βλέπουμε τελείως διαφορετικό και πιο νέο, να φοράει γυαλιά ηλίου, να καπνίζει και να έχει πυκνό μαύρο μαλλί, ενώ κάνει βόλτα στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Τι και αν έχουν περάσει 41 χρόνια, η αγάπη του για τη Θεσσαλονίκη παραμένει η ίδια, αν αναλογιστεί κανείς ότι έχει αφήσει τα πάντα και έχει επιστρέψει στη γενέτειρά του. Με την ευκαιρία, δείτε ποια είναι η ιστορία πίσω από το τραγούδι «ο δικός μου ο δρόμος».

Πασχάλης Τερζής θεσσαλονίκη 1981

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share