Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

«Βόμβα» από Λάκη Λαζόπουλο: «Δεν πήραμε διαζύγιο, αλλά...»

Όσα αποκάλυψε για το γάμο του

2 Δεκεμβρίου 2022 20:49
«Βόμβα» από Λάκη Λαζόπουλο: «Δεν πήραμε διαζύγιο, αλλά...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Λάκης Λαζόπουλος είναι πάντοτε εξομολογητικός, όταν αποφασίζει να μιλήσει, με τον ίδιο να αναφέρεται και στην πρόθεσή του να σταματήσει μια ενασχόλησή του και να προκαλεί στενοχώρια στους ακολούθους του.

Ο ηθοποιός, που επέστρεψε... στις ρίζες του, όταν πήρε θέση για τις καταγγελίες απέναντι στον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη, είχε αναφέρει: «Έχω βαρεθεί το θέατρο. Δεν θέλω με τίποτα να δουλέψω ξανά στο θέατρο, με παραστάσεις δίπλες. Αυτό έχει φύγει από το κεφάλι μου, νομίζω για πάντα. Εγώ δεν θέλω να δουλεύω τόσο πολύ. Δεν θέλω.

Η τελευταία παράσταση που έκανα ήταν με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Είσαι δίπλα στους ανθρώπους οι οποίοι υπέστησαν όλα αυτά τα πράγματα και περιμένεις να γίνει αυτό που έχει να γίνει. Και το κυριότερο είναι ότι είναι ωραίο που η νέα γενιά, όπως και να έχουν τα πράγματα, ξεκαθαρίζει αυτό που δεν της αρέσει για να φτιάξει κάτι καινούργιο».

Η εξομολόγηση για το τι δεν έδωσε στη σύζυγό του

Αναφορικά με τη γυναίκα του, είχε πει πως «είχαμε μεγάλο σεβασμό με την Τασούλα, δεν ανταλλάξαμε όλα αυτά τα χρόνια μια βαριά κουβέντα ο ένας για τον άλλον. Είχαμε και περιόδους που εγώ απομακρυνόμουν, ξαναπήγαινα όμως, επέστρεφα. Δεν χωρίσαμε, ποτέ, δεν πήραμε διαζύγιο αλλά περάσαμε όλες τις δυσκολίες που περνάει ένα ζευγάρι. Με την κατανόηση όμως ότι δεν μπορώ να βρω έναν άνθρωπο που να με έχει αγαπήσει χωρίς να είμαι τίποτα. Νομίζω ότι αυτά που είχα να της δώσω, τα έδωσα. Δεν έδωσα όμως τον έρωτα που περίμενε παραπάνω από μένα. Το όνειρο της όπως το είχε φανταστεί σίγουρα δεν το έφερα σε πέρας εγώ».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share