Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συγκινημένη η Εβελίνα Παπούλια για τους Δύο Ξένους: «Η πιο αγαπημένη μου σκηνή με τον Νίκο Σεργιανόπουλο ήταν...»

Τι αποκάλυψε;

2 Δεκεμβρίου 2022 20:27
Συγκινημένη η Εβελίνα Παπούλια για τους Δύο Ξένους: «Η πιο αγαπημένη μου σκηνή με τον Νίκο Σεργιανόπουλο ήταν...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

H Εβελίνα Παπούλια είχε μιλήσει στο παρελθόν για την αγαπημένη της σκηνή στη σειρά «Δύο ξένους» με τον Νίκο Σεργιανόπουλο.

Τότε η γνωστή σειρά προβαλλόταν σε επανάληψη και η γνωστή ηθοποιός είχε αναφερθεί για αυτά που της άρεσαν στη σειρά. Με την ευκαιρία δείτε για ποιο λόγο είχε προκληθεί αναστάτωση στα γυρίσματα.

Οι “Δύο Ξένοι” επέστρεψαν στο Mega. Ποιο είναι το στοιχείο που κάνει αυτή τη σειρά διαχρονική;

Οι ατάκες της. Η τρέλα της. Το υπέροχο σενάριό της. Η πολύ γρήγορη σκηνοθεσία της που αγγίζει τις σημερινές παραγωγές, ενώ τότε έμοιαζε καταιγιστική. Αλλά και το γεγονός πως όλοι μας δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό σε αυτή τη σειρά, γιατί θεωρώ πως είχε πολύ καλές ερμηνείες.

Αλήθεια, ποια είναι η αγαπημένη σας σκηνή και γιατί;

Στον Λυκαβηττό, η σκηνή της Ιουλιέτας. Η αλήθεια είναι πως είχαμε παγώσει από το κρύο εκείνη την ημέρα και κάποια στιγμή μας είχαν πιάσει νευρικά γέλια.

«Βόμβα» Γρηγόρη Βαλτινού: «Δε μετανιώνω που ο Νίκος Σεργιανόπουλος πήρε...»

Το λόγο που αρνήθηκε τον ρόλο του Κωνσταντίνου Μαρκορά στην επιτυχημένη δημοφιλή σειρά «Δύο Ξένοι», έναν ρόλο που είχε ερμηνεύσει τελικά ο Νίκος Σεργιανόπουλος, εξήγησε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού ο Γρηγόρης Βαλτινός. Παράλληλα, αυτός είναι ο άγνωστος γιος του ηθοποιού που αποφεύγει τη δημοσιότητα.

«Όχι, δε μετάνιωσα που δεν αποδέχτηκα τον ρόλο. Ίσως είναι ένα είδος σίριαλ το οποίο δεν μου πάει πάρα πολύ, δηλαδή θα ήθελα κάτι πιο ήπιο, από πλευράς κωμωδίας, κάποια κομεντί ας πούμε. Όχι τόσο εκκωφαντικά αστείο» απάντησε στην παρουσιάστρια.

«Μπορεί να το μετανιώσεις που δεν μπόρεσες να το κάνεις, αλλά αν το κρίνεις και το συγκρίνεις με τις συνθήκες τις εποχής, το ότι δεν μπορούσα να το κάνω, δεν το μετανιώνεις. Λες “έτσι έπρεπε να γίνει”. Έπειτα, πιστεύω πως ότι είναι να γίνει, γίνεται», συμπλήρωσε ο Γρηγόρης Βαλτινός.

Δείτε το βίντεο μετά το 14:55:





 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share