Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Ο Θανάσης δεν πρόλαβε να...»: «Ραγίζει» καρδιές η σύζυγος του Βέγγου

Τι εξομολογήθηκε;

2 Δεκεμβρίου 2022 20:04
«Ο Θανάσης δεν πρόλαβε να...»: «Ραγίζει» καρδιές η σύζυγος του Βέγγου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κανείς δεν έχει ξεχάσει το πρωινό εκείνο του Μαΐου του 2011, όταν ανακοινώθηκε πως υστέρα από ένα βαρύ εγκεφαλικό ο Θανάσης Βέγγος έφυγε από τη ζωή. Με την ευκαιρία αυτός ήταν ο λόγος που δεν έδινε συνεντεύξεις.

Η Ασημίνα Βέγγου μετά τον χαμό του «καλού μας ανθρώπου» είχε ανοίξει την καρδιά της και είχε μιλήσει για εκείνον με πόνο ψυχής αφού δεν μπόρεσε να πιστέψει πως έφυγε.

Η ίδια είχε αναφέρει στην Espresso: «Ο Θανάσης “έφυγε” ευτυχισμένος» και προσθέτει: «Όμως, ήθελε να κάνει και άλλα πράγματα. Είχε όνειρα για πολλά πράγματα να υλοποιήσει. Πάντα σκεφτόταν για το μέλλον. Δυστυχώς, δεν περίμενε ούτε εκείνος ούτε και εμείς ότι θα “έφευγε” τόσο απρόσμενα».

Θανάσης και ασημίνα βέγγου

Μάλιστα είχε παραδεχτεί πως νιώθει μοναξιά χωρίς εκείνον λέγοντας χαρακτηριστικά: «Νιώθω μοναξιά. Δεν είναι δυνατόν ύστερα από έναν τέτοιο άνθρωπο που είχα στο πλευρό μου να μη νιώθω μοναξιά» και συμπληρώνει: «Ο Θανάσης ήταν ένας χρυσός άνθρωπος. Όχι γιατί ήταν ο άνθρωπός μου, ο σύζυγός μου, αλλά γιατί το απέδειξε ο ίδιος με τη στάση ζωής που κράτησε όλα αυτά τα χρόνια. Δεν θα σβήσει ποτέ ο Θανάσης».

Θανάσης Βέγγος: Αποκάλυψη σοκ για την προσωπική του ζωή - «Αυτό δεν το ξέρει ο κόσμος»

Ο Θανάσης Βέγγος έχει μείνει αξέχαστος όχι μόνο για το ξεχωριστό τελέντο του στην υποκριτική αλλά και το ήθος και την καλοσύνη του. Υπάρχουν όμως κάποιες ιστορίες που δεν έχουν γίνει ευρέως γνωστές και φωτίζουν τις πτυχές της προσωπικότητάς του. Παράλληλα, διαβάστε εδώ το λόγο που ο Θανάσης Βέγγος δεν έδινε συνεντεύξεις.

Στη στήλη «Vintage Stories» της εκπομπής «Πάμε Δανάη» μίλησαν για τον Θανάση Βέγγο ο Μάκης Δελαπόρτας, ο Δημήτρης Πιατάς και η Γωγώ Μπρέμπου, οι οποίοι υπήρξαν φίλοι και συνεργάτες του “καλού μας ανθρώπου”.

«Ο Θανάσης Βέγγος ήταν ο πιο απλός άνθρωπος και ο πιο παθιασμένος με τη δουλειά του. Και αυτό το πλήρωσε. Ήταν από τους ανθρώπους που ήθελαν να κάνουν ένα άλλο είδος κινηματογράφου σε μια εποχή που εκείνος ήταν πιο μπροστά. Ήταν επηρεασμένος από τον Μπάστερ Κίτον, τον Τσάρλι Τσάπλιν και από τους πιο παλιούς κωμικούς της γενιάς του.

Γύριζε την κάθε σκηνή 30 φορές. Ήταν τελειομανής σε βαθμό όμως που μόνο καταστροφή θα του έφερνε. Ήταν ένας υπέροχος οικογενειάρχης. Αυτό που δεν ξέρει ο κόσμος είναι πως ο Θανάσης μάλλον, είμαι σίγουρος, πήγε μόνο με μια γυναίκα στη ζωή του, τη σύζυγό του», είπε ο Μάκης Δελαπόρτας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share