Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

«Βόμβα» από Σταμάτη Φασουλή: «Ο Γιώργος Μαρίνος πήγε σε μια κλινική...»

Τι εξομολογήθηκε;

2 Δεκεμβρίου 2022 17:08
«Βόμβα» από Σταμάτη Φασουλή: «Ο Γιώργος Μαρίνος πήγε σε μια κλινική...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σταμάτης Φασουλής παραχώρησε συνέντευξη στο Spirto και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Γιώργο Μαρίνο, αφού στο παρελθόν τους ένωνε μεγάλη φιλία.

Όλοι οι καλλιτέχνες φίλοι του τον έχουν χάσει, ανάμεσά τους και ο Σταμάτης Φασουλής που παλιότερα τον έβλεπε, όμως τώρα έχει χάσει τα ίχνη του. Με την ευκαιρία δείτε τι αποκάλυψε ο Γιώργος Μαρίνος για την ερωτική του ζωή.

Ο μεγάλος ηθοποιός και σκηνοθέτης αποκάλυψε μεταξύ άλλων:

σταμάτης φασουλής

«Δυστυχώς δεν τον βλέπω πια τον Γιώργο, τον έχω χάσει. Δεν ξέρω, έχω πολύ καιρό να μάθω νέα του. Πήγε σε μια κλινική αποκατάστασης που ήταν κοντά στο σπίτι μου και τον έβλεπα σχεδόν κάθε μέρα, αλλά μετά έχασα τα ίχνη του. Κατάλαβα ότι δεν ήθελε. Νόμιζε ότι εγώ τον αναγκάζω να είναι εκεί. Τον καταλαβαίνω τώρα, αλλά έπρεπε να είναι εκεί. Γιατί τώρα δεν ξέρω αν τον φροντίζουν, σε ένα σπιτάκι έμαθα ότι μένει. Δεν ξέρω καν αν παίρνει τα φάρμακά του. Δεν έχω καμία επαφή», είπε ο Σταμάτης Φασουλής στο Spirto.

Κόλαφος ο Σταμάτης Φασουλής: "Με είχε εξαφανίσει..." -Το άγνωστο οικογενειακό δράμα

Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε ο Σταμάτης Φασουλής μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή. Ο ηθοποιός - σκηνοθέτης αναφέρθηκε στη σχέση που είχε με τον πατέρα του λέγοντας πως για εκείνον δεν υπήρχε. Με την ευκαιρία, δείτε την δήλωση του για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Ο πατέρας μου δεν ήθελε με τίποτα να με δει ηθοποιό. Από την τέχνη δεν έχω βγάλει λεφτά για να έχω στην άκρη, αλλά έβγαλα για να ζήσω πάρα πολύ ωραία. Δεν με ενοχλούν ούτε με χαροποιούν αυτά που ακούω για το J2US. Δεν είμαι αυστηρός, λέω τη γνώμη μου άνετα, νομίζοντας ότι ο άλλος είναι μαζί μου και καταλαβαίνει, αλλά είναι απέναντί μου και ίσως πρέπει να προσέχω περισσότερο την έκφρασή μου.

Δεν ήθελα να απαντήσω στην Αφροδίτη Γραμμέλη και της είπα ένα αστείο, αντί να γελάσει προσεβλήθη; Συγγνώμη! Συγκινήθηκα πολύ όταν άκουσα τον “Αμάραντο”, ξύπνησε ένας ολόκληρος κόσμος μέσα μου. Η μητέρα μου συνέβαλε, ο πατέρας μου αδιαφορούσε, ήταν καπετάνιος. Και φαντάσου σε ένα καφενείο ναυτικών να ακούει “ο γιος μου είναι πρώτος μηχανικός”, όλοι ήταν ναυτικοί και ο άλλος έκανε γιο θεατρίνο, καταλαβαίνεις τι θα πέρασε ο άμοιρος. Τώρα το καταλαβαίνω.

Δεν μου είπε ποτέ μπράβο, αλλά αισθανόταν σχεδόν τύψεις που μου είχε φερθεί αδιάφορα. Κάθε βράδυ έρχονταν οι γονείς μου να πιουν ένα ποτό και να δουν το νούμερό μου, και όταν έρχονταν να πουν καληνύχτα, ο πατέρας μου δεν ερχόταν.
Ερχόταν η μητέρα μου και μου έλεγε “ο μπαμπάς να σου πει καληνύχτα;” και έλεγα ναι και τότε ερχόταν. Κάτι που έδειχνε ότι με σέβεται πάρα πολύ και ότι θέλει την άδεια να μου μιλήσει, εμένα που ήμουν στο σπίτι και δεν με έβλεπε, ήμουν αόρατος. Δεν με υποτιμούσε, αλλά μου έκανε κάτι χειρότερο, δεν υπήρχα, με είχε εξαφανίσει», είπε ο Σταμάτης Φασουλής.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share