Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κόλαφος η Αθηνά Οικονομάκου: «Με τον άντρα μου περάσαμε δυσκολίες...»

Δεν ήταν όλα ρόδινα!

2 Δεκεμβρίου 2022 17:00
Κόλαφος η Αθηνά Οικονομάκου: «Με τον άντρα μου περάσαμε δυσκολίες...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αθηνά Οικονομάκου είχε μιλήσει στην εκπομπή «Πρωινό» για τις δύσκολες περιόδους που έχει περάσει με τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο. Παράλληλα, αγνώριστος είχε γίνει πριν μερικά χρόνια ο σύντροφος της Αθηνάς Οικονομάκου, Φίλιππος Μιχόπουλος, καθώς η εικόνα του δεν είχε καμία σχέση με αυτή που είχαμε συνηθίσει.

«Ο Φίλιππος είναι... Περάσαμε δύσκολες περιόδους με το σύζυγό μου»

«Είμαστε αποφασισμένοι πως θέλουμε να παλέψουμε να κρατήσουμε την οικογένεια ενωμένη. Με το δεύτερο παιδί βρήκαμε τις ισορροπίες πιο γρήγορα από τότε που αποκτήσαμε τον Μάξιμο, τα πιο δύσκολα τα έχουμε περάσει, γνωριζόμαστε παραπάνω.

Ο Φίλιππος είναι πιο χαλαρός στο πρόγραμμα, εγώ είμαι των ορίων και του προγράμματος. Και με τον γάμο αλλάζει η ισορροπία και με τη συγκατοίκηση, όλα τα μεταβατικά στάδια, δημιουργούν αλλαγές», τόνισε μεταξύ άλλων η Αθηνά Οικονομάκου.

Αυτός είναι ο κούκλος αδερφός της Αθηνάς Οικονομάκου - Απίστευτη ομοιότητα

Η πανέμορφη Ελληνίδα ηθοποιός, επιχειρηματίας και παρουσιάστρια Αθηνά Οικονομάκου, είναι μία γυναίκα πολύ εντυπωσιακή και πολύ αγαπητή. Φαίνεται όμως, ότι η ομορφιά είναι οικογενειακή υπόθεση, καθώς εκτός από την ίδια και την μητέρα της, που είναι επίσης μία κούκλα, το ίδιο ισχύει και για τον αδερφό της.

Ο λόγος για τον Νικήτα Οικονομάκο, ο οποίος είναι 7 χρόνια μεγαλύτερος από την Αθηνά.

Μάλιστα, η ίδια διατηρεί καλές σχέσεις με τον αδερφό της, για τον οποίο είχε μιλήσει και σε συνέντευξη της στην Ελένη Μενεγάκη.

Συγκεκριμένα, η Αθηνά, μίλησε για την συνύπαρξη της με τον αδερφό της στα παιδικά της χρόνια:

"Παρόλο που έχουμε 7 χρόνια διαφορά, ήμασταν τρομερά ανταγωνιστικοί. Στα 15 16 του αδερφού μου ηρεμίσαμε. Υπήρχε τεράστια κόντρα. Μεγαλώνοντας το βλέπαμε σαν παιχνίδι. Ήταν σαν ρουτίνα για εμάς."

Δείτε εδώ τον αδερφό της Αθηνάς

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share