Σάββατο, 04 Φεβρουαρίου 2023

Το αποκάλυψε μετά από χρόνια η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Όταν ήμουν με τον Γιάννη Πάριο...»

Ήταν μία από τις πιο γνωστές σχέσεις του τραγουδιστή

2 Δεκεμβρίου 2022 16:39
Το αποκάλυψε μετά από χρόνια η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Όταν ήμουν με τον Γιάννη Πάριο...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στο «Mega Καλημέρα».και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην καταπιεστική συμπεριφορά που έχει ζήσει λόγω ζήλιας, αλλά και στη σχέση της με τον Γιάννη Πάριο.

«Έχω ζήσει καταπιεστική συμπεριφορά από ζήλια. Κάποια στιγμή είχα παρακολούθηση από τηλέφωνα και το πήρα χαμπάρι. Μου είχαν βάλει κοριό στο σταθερό», είπε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου χαρακτηριστικά.

«Τα διαζύγια δεν είναι το πιο ευχάριστο πράγμα που μπορεί να σου τύχει. Όταν σκέφτομαι τι έχει γίνει λέω “εγώ φταίω, δεν μου φταίει ο άλλος άνθρωπος”. Κρατάω πολύ καλές σχέσεις, εξαιρετικές», είπε και αναφέρθηκε στη συνέχεια στην προσωπική της ζωή λέγοντας: «Επειδή είμαι ηθοποιός δεν θα ζήσω την ζωή μου; Για όνομα του Θεού! Έχω και κάποιες εκδηλώσεις να πάω, θα τον κρύβω τον άνθρωπο;».

«Όταν ήμουν με τον Γιάννη Πάριο οι παπαράτσι έσκαγαν μέσα από θάμνους!», αποκάλυψε στη συνέχεια η ηθοποιός αναφερόμενη στη σχέση της με τον Γιάννη Πάριο.

Αυτή την περίοδο η ηθοποιός δηλώνει ευτυχισμένη με τον νέο της σύντροφο, ενώ η συγκατοίκηση είναι εξαιρετική.

«Δεν έχω καταλάβει εάν κάποιος σύντροφος μου με είχε απατήσει. Δεν υπάρχει περίπτωση να ψάξω κινητό, ποτέ!», είπε η ίδια χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα της, τον οποίο και έχασε λόγω άνοιας.

«Δεν με αναγνώριζε κι αυτό ήταν το χειρότερο. Όταν έφυγε δεν έκλαψα τόσο πολύ, γιατί τα προηγούμενα χρονιά έκλαιγα συνεχώς Η μαμά μου… Δεν έχω ξαναδεί τόσο αγάπη! Ήταν δίπλα στον μπαμπά μου. Της έλεγα “μαμά σε θαυμάζω” και μου έλεγε ότι “αυτός ο άνθρωπος με έχει κάνει ευτυχισμένη όλα αυτά τα χρόνια της ζωής μου”», είπε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου χαρακτηριστικά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share