Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κόλαφος η Βίκυ Καγιά για το διαζύγιό της: «Ο χωρισμός με τον Νίκο Κριθαριώτη ήταν...»

Τι αποκάλυψε;

2 Δεκεμβρίου 2022 16:21
Κόλαφος η Βίκυ Καγιά για το διαζύγιό της: «Ο χωρισμός με τον Νίκο Κριθαριώτη ήταν...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Βίκυ Καγιά έχει καταφέρει καθ’όλη την διάρκεια της καριέρας της να μαγνητίζει την προσοχή της κοινής γνώμης, άλλοτε για τις πόζες και τις φωτογραφίσεις της ως μοντέλο και άλλες φορές για τα σχόλια ή τις συμβουλές της ως κριτική επιτροπή.

Η πανέμορφη Βίκυ Καγιά αν και έχει δώσει τέλος στο γάμο της με τον Νίκο Κριθαριώτη, εδώ και πολλά χρόνια και έχει προχωρήσει την ζωή της στο πλάι του Ηλία Κρασσά. Μάλιστα σε παλιότερη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει είχε αποκαλύψει λεπτομέρειες για το διαζύγιό της.

«Ο χωρισμός είναι μια επίπονη και δύσκολη διαδικασία και περάσαμε από πολλά κύματα… Αν δυο άνθρωποι καταλάβουν πως δεν ταιριάζουν είναι λάθος να μένουν μαζί. Παντρευτήκαμε επειδή ήμασταν ερωτευμένοι. Όταν είσαι ερωτευμένος και μπαίνεις σε μια σχέση, τα βλέπεις όλα αλλιώς και νομίζεις πως κάποια πράγματα μπορούν να αλλάξουν».

Βίκυ Καγιά Νίκος Κριθαριώτης

Η Βίκυ Καγιά ανέφερε πάντως ότι το διαζύγιο ήταν συναινετικό: «Ήταν κοινή απόφαση ο χωρισμός. Θέλω να είναι καλά και ευτυχισμένος. Έχουμε καλή σχέση ήταν ευχαριστημένος μαζί μου και εγώ για αυτόν».

Πώς θα νιώσει όμως αν δει τον Νίκο με μια άλλη γυναίκα; Η Βίκυ απάντησε λέγοντας πως δεν ζηλεύει εάν κάνει νέα σχέση, καθώς και οι δυο θα πρέπει να συνεχίσουν τις ζωές τους.

Υπενθυμίζεται πως σήμερα ο Νίκος Κριθαριώτης είναι παντρεμένος με τη Ναστάζια Δαρίβα και πατέρας δύο παιδιών.

Τέλος εποχής για τη Βίκυ Καγιά - Το ανακοίνωσε δημόσια

Η Βίκυ Καγιά βρίσκεται στην καθημερινότητά μας από την ηλικία των 14 ετών, όταν και άρχισε να ασχολείται με το μόντελινγκ, κάνοντας μια μεγάλη παγκόσμια καριέρα.

Την Βίκυ Καγιά συνάντησε η κάμερα του Ποιος είναι πρωινιάτικα κι απάντησε για το αν θα κάνει παύση τελικά του GNTM την επόμενη σεζόν και τις πρόσφατες δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου περί bullying στα backstage του σόου.

Τι απαντά η Βίκυ Καγιά σε μία ενδεχόμενη παύση του GNTM την επόμενη τηλεοπτική σεζόν; Η ίδια επισημαίνει... Δείτε περισσότερα στο Tv-24.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share