Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Αιχμές από τον Φώτη Σεργουλόπουλο - "Εγώ πάντως για την Μενεγάκη..." - Τα καρφιά του παρουσιαστή

Κόλαφος!

2 Δεκεμβρίου 2022 15:41
Αιχμές από τον Φώτη Σεργουλόπουλο -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά καθημερινά, μέσα από την εκπομπή τους Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν στην ΕΡΤ, πραγματοποιούν μικρά σκετσάκια, τα οποία τους δίνουν την ευκαιρία να "κράξουν" έμμεσα τα πρόσωπα της τηλεόρασης και της επικαιρότητας.

Την Παρασκευή 2/12, λοιπόν, πραγματοποίησαν άλλο ένα σκετσάκι κατά το οποίο, η παρουσιάστρια μπήκε στο πλατό και ανέφερε στον συνάδελφό της πως ο ταξιτζής που την έφερε της έκανε κοπλιμέντο για την εμφάνισή της και έτσι ξεκίνησε μία συζήτηση για όσα τους ρωτούν στο δρόμο οι τηλεθεατές και όχι μόνο.

Το σχόλιο του Φώτη Σεργουλόπουλου για την Ελένη Μενεγάκη

Ο παρουσιαστής, τότε, ανέφερε πως τις περισσότερες φορές ο κόσμος θέλει να μάθει κουτσομπολίστικα πράγματα σχετικά με τη ζωή των διασήμων και με αφορμή τα όσα συμβαίνουν με την Ελένη Μενεγάκη αυτές τις ημέρες και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο (δείτε εδώ τι απάντησε ο ίδιος), έφερε την πρώτη ως παράδειγμα. Με την ευκαιρία, δέιτε ποιός πάμπλουτος είναι ο παππούς της Ελένης Μενεγάκη.

«Με ρωτάνε πώς είναι η Μενεγάκη, τέτοια κουτσομπολιά», είπε χαρακτηριστικά. «Εμένα με ρωτάνε για σένα και τους λέω αυτά που κάνεις εδώ», αποκάλυψε η Τζένη Μελιτά και τον ρώτησε εάν εκείνος αποκαλύπτει τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες, διότι εκείνη επισήμανε πως το κάνει.

«Εγώ πάντως για την Ελένη Μενεγάκη δεν έχω πει τίποτα», ξεκαθάρισε ο Φώτης Σεργουλόπουλος αφήνοντας τα υπονοούμενά του. Στην πορεία, μάλιστα, δήλωσε πως πολλοί τον ρωτούν για τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει το δίδυμο, με τον ίδιο να επιμένει στο ότι δεν ενημερώνει κανέναν για τίποτα.

«Είναι από αυτά που με… ψήνουν» παραδέχθηκε η Ελένη Μενεγάκη στον Δημήτρη Ουγγαρέζο – «Μου λες έλα προσγειώσου»

Έναν ακόμα απολαυστικό διάλογο είχαν οι συντελεστές της εκπομπής «Ελένη» του Mega στο ξεκίνημα της, το μεσημέρι της Πέμπτης (01/11). Η παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη, θέλησε να παίξει ένα «παιχνίδι» με τους συνεργάτες της και τους ζήτησε να βάλουν δίπλα στο 2022 το οποίο σιγά – σιγά τελειώνει, την πρώτη λέξη που τους έρχεται στο μυαλό.

«Καλό μας μήνα! Φτάσαμε στο τέλος του 2022 και θέλω με τη σειρά να μου πείτε ένας ένας την πρώτη λέξη που σας έρχεται στο μυαλό δίπλα στο 2022 που άντε γεια, δόξα τω Θεώ!» είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Οι συνεργάτες της ο ένας μετά τον άλλον είπαν την λέξη που τους ήρθε στο μυαλό.

Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος: «Πίεση».

Ηλιάνα Χρυσικοπούλου: «Αλλαγή».

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Ναυάγιο».

Νάνσυ Νικολαΐδου: «Να πάει και να μην ξαναγυρίσει Ελένη».

«Μια εμπειρία ακόμη λοιπόν…», τραγούδησε η Ελένη Μενεγάκη και στη συνέχεια, απευθυνόμενη στον Δημήτρη Ουγγαρέζο είπε: «Με κοιτάς ώρες ώρες λες και είμαι ο λυκειάρχης σου Μου γουρλώνεις το μάτι και τρομάζω κι εγώ με τον εαυτό μου, τόσο τρομακτική είμαι».

Τότε, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο βλέπει την Ελένη Μενεγάκη.

«Σε βλέπω σαν φωτισμένο αεροδιάδρομο που μου λες “έλα προσγειώσου”. Έτσι το βλέπω» είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Μου άρεσε αυτό που είπε, δεν ξέρω αν είναι καλό αλλά κάπως μου άρεσε. Είναι από αυτά που με… ψήνουν» είπε η Ελένη Μενεγάκη με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να προσθέτει πως: «Είναι φωτισμένος αλλά δεν σε απειλεί. Λες πάω τώρα, προσγειώνομαι».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share