Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Πυροβόλησε» αδιάκοπα ο Πάνος Μιχαλόπουλος για τη Ρούλα Κορομηλά: «Πεθαμένα μεγαλεία...»

Τι είπε για την παρουσιάστρια;

2 Δεκεμβρίου 2022 15:06
«Πυροβόλησε» αδιάκοπα ο Πάνος Μιχαλόπουλος για τη Ρούλα Κορομηλά: «Πεθαμένα μεγαλεία...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος είχε μιλήσει πριν αρκετά χρόνια στην «Espresso» για την τότε επανεμφάνιση της Ρούλας Κορομηλά, για τους ηθοποιούς της γενιάς του και το θέατρο. «Οι ηθοποιοί της γενιάς μου είμαστε αποκλεισμένοι από τα κανάλια» δήλωνε ο ηθοποιός.

Δείτε επίσης: Κανένας Μιχαλόπουλος και Γαλακτερός: Με αυτό τον πασίγνωστο ηθοποιό... έπιασαν στα πράσα τη Ρούλα Κορομηλά

Και συνέχισε: «Αυτή τη στιγμή δεν υφίστανται σίριαλ ή οτιδήποτε άλλο έχει σχέση με μυθοπλασία. Αυτά δεν υπάρχουν πια λόγω οικονομίας. Η τηλεόραση είναι σήμερα το τίποτα με μπόλικο... καθόλου» . «Το θέατρο στην Αθήνα έχει τελειώσει γιατί ο κόσμος δεν μπορεί να κατεβεί πια στο κέντρο» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Στις 11.00 το βράδυ σταματάνε όλα και βγαίνουν τα φαντάσματα. Θα λέμε μια φορά κι ένα καιρό υπήρχαν κάποια θέατρα. Τώρα, στην Αθήνα κατεβαίνουν αλλοδαποί με μαχαίρια, ακόμα και τσεκούρια».

Όσο για την επανεμφάνιση της Ρούλας τόνισε: «Δεν τα βλέπω αυτά. Δεν με ενδιαφέρουν. Είναι... πεθαμένα μεγαλεία και θυμώντας τα να κλαις».

πανοσ-μιχαλοπουλοσ-2-12

Χείμαρρος ο Πάνος Μιχαλόπουλος για Κορομηλά: «Δεν ήταν καθόλου επώδυνο...»

Εδώ και πολλά χρόνια ο Πάνος Μιχαλόπουλος απέχει συνειδητά από τα φώτα της δημοσιότητας. Πριν από 14 χρόνια και συγκεκριμένα το 2008 πήρε την απόφαση να αφήσει πίσω του την υποκριτική και να μετακομίσει μόνιμα Καλαμάτα, όπου καλλιεργεί τη γη των προγόνων του.

Δείτε επίσης: «Θα πω για αυτά που έζησα με τη Ρούλα Κορομηλά...» - Η αποκάλυψη του Πάνου Μιχαλόπουλου χρόνια μετά το διαζύγιο

Από τις σπάνιες φορές που παραχωρεί συνεντεύξεις ο ηθοποιός μίλησε στην εφημερίδα «Espresso» και εξομολογήθηκε ότι δεν αναπολεί τίποτα από το παρελθόν. Υπενθυμίζεται πως ο ίδιος ήταν παντρεμένος με την Ρούλα Κορομηλά για δύο χρόνια, όμως ο γάμος τους έληξε άδοξα, αφήνοντας μεγάλη πίκρα στον ηθοποιό, που δε δίστασε να αλλάξει πλήρως τη ζωή του μετά από αρκετά χρόνια.

«Απλώς νοσταλγώ κάποιους ανθρώπους που είχαμε φιλία από εκείνα τα χρόνια. Όλα τα άλλα πέρασαν και είναι απλές αναμνήσεις», είπε αρχικά για να συνεχίσει: «Είμαι στην Καλαμάτα και ασχολούμαι με την πατρική γη. Δεν με ενδιαφέρουν ούτε το θέατρο ούτε η τηλεόραση και η ζωή μου είναι σε άλλο στάδιο από αυτό που ζούσα έως τότε που πήρα την απόφαση να αποσυρθώ».

Μιλώντας για τη συνειδητή απόφαση που πήρε εξηγεί πως από τότε που αποχώρησε δεν έχει εμφανιστεί ξανά πουθενά. «Για μένα αυτή η απόφαση δεν ήταν κάτι δύσκολο γιατί πάντα πατούσα γερά στα πόδια μου. Δεν με ενδιέφερε να διατηρήσω την εικόνα μου ούτε τίποτα τέτοιο, το οποίο θεωρώ και ματαιόδοξο. Έκανα μία δουλειά. Ως δουλειά είπα ‘τελείωσα, δεν έχω να δώσω τίποτα άλλο κι έτσι έφυγα’. Ακούω πολλές φορές να λένε ‘είναι επώδυνο για έναν καλλιτέχνη να φεύγει’. Όχι, για εμένα δεν ήταν καθόλου επώδυνο. Ξέρεις πόση ευτυχία μου προσφέρει να ασχολούμαι με τα δέντρα, την καλλιέργεια και την αγροτική ζωή; Παίρνω ζωή απ’ όλο αυτό».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share