Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

«Δεν πρόλαβα να την πάρω τηλέφωνο να της πω...» - «Βυθίστηκε» στη θλίψη ο Νίκος Μουτσινάς

Θρήνος για τον παρουσιαστή

2 Δεκεμβρίου 2022 14:40
«Δεν πρόλαβα να την πάρω τηλέφωνο να της πω...» - «Βυθίστηκε» στη θλίψη ο Νίκος Μουτσινάς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Μουτσινάς δε διστάζει να μιλήσει για την προσωπική του ζωή ακόμη κι όταν είναι στον αέρα, κάνοντας μια αποκάλυψη χθες (1/12) το μεσημέρι.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ είχε μία όμορφη κουβέντα με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και την Αθηνά Οικονομάκου που ήταν καλεσμένες στην εκπομπή του και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απώλεια της μητέρας του που δεν ζει πια.

Η συγκίνηση για τη μητέρα του

«Είναι λίγο συναισθηματικό το δικό μου. Όταν έκανα το ραντεβού με τον Πέτρο Ζούλια, του είπα ότι δεν το πιστεύω ότι μου τον προτείνει αυτόν τον ρόλο. Μου είπε ότι μπορώ να το κάνω. Όταν φύγαμε από το καφέ, ήθελα να κάνω ένα τηλεφώνημα, να πάρω τηλέφωνο τη μάνα μου. Να της πω, “Μαμά, είμαι στο Παλλάς”. Δεν τα κατάφερα. Μπορούσε λίγο να περιμένει, δεν ήταν δα και τόσα πολλά τα χρόνια για να φύγει», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.

«Ο Τάσος είναι ο...» - Το ξεκαθάρισε για τη σχέση του ο Νίκος Μουτσινάς

Ένα μικρό... σούσουρο είχε επικρατήσει τις τελευταίες ώρες με τον Νίκο Μουτσινά και τις ευχές του στον «Τάσο του», όπως τον αποκαλούσε, με άπαντες να θεωρούν πως αποτελεί την νέα του σχέση.

Η είδηση αυτή έπαιξε λοιπόν σε αρκετές ψυχαγωγικές εκπομπές και έτσι ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να απαντήσει το μεσημέρι της Τετάρτης (30/11) σχετικά με το ποιος είναι στην πραγματικότητα ο Τάσος. Μάλιστα, ο παρουσιαστής δεν έκρυψε την ενόχλησή του που ορισμένοι θεώρησαν πως... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

Τα λέει "έξω από τα δόντια" ο Νίκος Μουτσινάς: «Επειδή λήγει το συμβόλαιο μου...»

Ο Νίκος Μουτσινάς βρέθηκε στη θεατρική πρεμιέρα του καλού του φίλου, Θανάση Αλευρά, όπου και τον συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες. Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ μέσα σε όλα αναφέρθηκε στο μέλλον του στην τηλεόραση καιενώ παράλληλα διέψευσε το ρεπορτάζ του Γιώργου Λιάγκα ότι θα κάνει βραδινό σόου.

Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day», αναφέρει: «Όταν συμβεί κάτι και έχω να πω κάτι, τότε θα το πω. Για να μη συζητάω κάτι δημόσια σημαίνει ή ότι δεν θέλω να μου το γρουσουζέψει κανείς ή ότι δεν ξέρω ακόμη τι θα γίνει. Είναι και πολύ νωρίς, για αυτό δεν λέω κάτι. Λέω χαζά… και φεύγω τώρα».

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για το ρεπορτάζ του Γιώργου Λιάγκα, που τον θέλει να έχει κάνει συμφωνία με τον Νίκο Κοκλώνη για να αναλάβει ένα βραδινό show.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share