Κυριακή, 03 Μαρτίου 2024

«Ήταν στο στήθος...» - Είπε την αλήθεια για τις πλαστικές η Κατερίνα Καραβάτου

Τα έβγαλε όλα στην φόρα!

2 Δεκεμβρίου 2022 14:24
«Ήταν στο στήθος...» - Είπε την αλήθεια για τις πλαστικές η Κατερίνα Καραβάτου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κατερίνα Καραβάτου είναι μια από τις πιο κομψές και, παράλληλα, «εκρηκτικές» παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης, με την ίδια να έχει απαντήσει στο παρελθόν περί πλαστικών επεμβάσεων.

Η ίδια έχει αναφερθεί σε αυτό το θέμα, αναλύοντας την απόφασή της γύρω από το αν θα έκανε κάτι, για να βελτιώσει ένα σημείο του σώματός της, με τον Κρατερό Κατσούλη να σχολιάζει και την ερωτική τους ζωή πριν από το διαζύγιο.

«Μου έγινε μία συζήτηση από έναν κύριο που δεν ανήκε καν στην εκπομπή, τα πρώτα χρόνια. Μου μίλησε για το θέμα λίγο στο φλου, τύπου “κοίτα τι ωραία που γράφει αυτή η κυρία με το πλούσιο μπούστο της, κοίτα την τάδε πόσο όμορφη είναι”. Από το ένα αυτί μπήκε και από το άλλο βγήκε η συγκεκριμένη κουβέντα. Δεν μπήκα ποτέ στη λογική να το σκεφτώ. Είναι ωραίο το πλούσιο στήθος, αλλά υπάρχουμε κι εμείς με το μικρότερο και είμαστε μεγάλη μερίδα θέλω να σου πω!», είχε πει αφοπλιστικά στο «Hello».

Πριν τραβήξουν...χωριστούς δρόμους: Σε αυτό το σπίτι έμενε ο Κρατερός Κατσούλης με την Κατερίνα Καραβάτου πριν το διαζύγιο (photos)

Πριν λίγους μήνες η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης ανακοίνωσαν πως έπειτα από 10 χρόνια γάμου, πήραν την απόφαση να χωρίσουν.

Αφού οι προσπάθειες για να φτιάξουν τη σχέση τους δεν απέδωσαν καρπούς. Ήταν από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της Ελληνικής showbiz και η είδηση “έσκασε” από το πουθενά.

Μπορεί οι φήμες πως έχουν χωρίσει και κάνουν μάλιστα χωριστές διακοπές να ήταν πολλές, ωστόσο κανείς δεν είχε επιβεβαιώσει ή διαψεύσει κάτι. Να όμως, που όλα τα δημοσιεύματα αυτά ήταν αλήθεια. Μέσα στα 10 χρόνια γάμου τους, η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης, απέκτησαν τα δυο αγγελούδια τους.

Την Αέλια και τον Αρίωνα που είναι και η κύρια προτεραιότητα τους, ειδικά μετά το διαζύγιο.

Το ζευγάρι όλα αυτά τα χρόνια κοινής πορείας έμενε σε μια όμορφη μονοκατοικία. Όπου διαθέτει τεράστιο κήπο για να παίζουν τα παιδιά τους.

Πολλές μάλιστα, ήταν οι αναρτήσεις της παρουσιάστριας, όπου μας έδειχνε το εσωτερικό του και την διακόσμηση.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share