Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Άγνωστο θρίλερ για την Πόπη Τσαπανίδου - «Ήταν να πάρω τα παιδιά και να φύγω...»

Το αποκάλυψε για πρώτη φορά η δημοσιογράφος

2 Δεκεμβρίου 2022 14:22
Άγνωστο θρίλερ για την Πόπη Τσαπανίδου - «Ήταν να πάρω τα παιδιά και να φύγω...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Πόπη Τσαπανίδου συνάντησε την Ελεονώρα Μελέτη στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα». Η κουβέντα ξεκίνησε με αναφορά στις κόρες της, από τις οποίες οι δύο ζουν πλέον μόνιμα στο Άμστερνταμ και εργάζονται εκεί.

Δείτε επίσης: Κι όμως δεν είναι Θεσσαλονικιά: Αυτή είναι η πραγματική καταγωγή της Πόπης Τσαπανίδου!

«Νιώθω ανακούφιση και χαρά που βλέπω τις κόρες μου με όνειρα και στόχους, χωρίς φόβους. Νιώθω και μια ελευθερία προσωπική να κάνω κι εγώ ότι θέλω».

Ακόμη η δημοφιλής παρουσιάστρια και δημοσιογράφος ανέφερε ότι το να γίνει μητέρα σε ηλικία μόλις είκοσι ετών έγινε από επιλογή. Περιέγραψε στην παρουσιάστρια τη στιγμή που ο γιατρός της, της ανακοίνωσε ότι θα γίνει μητέρα διδύμων, αποκαλύπτοντας ότι έφυγε κλαίγοντας.

Η συζήτηση, όμως, πήγε και στον σύζυγό της, ο οποίος έφυγε από τη ζωή όσο ήταν έγκυος κι εκείνη μόλις 23 ετών και στις ακόλουθες φωτογραφίες αποκαλύπτεται ο τρόπος που δυστυχώς έφυγε από τη ζωή.

«Ήμουν 3,5 μηνών έγκυος… Έτσι θέλει η ζωή για να αλλάξει, ένα δευτερόλεπτο μόνο… Η μεγαλύτερη αρετή που πρέπει να έχει ένας άνθρωπος είναι η ανάγκη της εξέλιξης και του επαναπροσδιορισμού του ίδιου σου του εαυτού, να ξαναστήνεται στα πόδια του. Μου πήρε ένα χρόνο να το συνειδητοποιήσω… το πρώτο χρονικό διάστημα ήταν να φύγω, να πάρω τα παιδιά. Για ένα χρονικό διάστημα ήμουν πολύ δύσκολα, σε κατάσταση σοκ».

Δείτε όσα αποκάλυψε η δημοσιογράφος:

Χαμός με την Πόπη Τσαπανίδου: Αγκαλιά με τον νέο της «έρωτα» μας εύχεται «Καλή Χρονιά»

Η Πόπη Τσαπανίδου πέρασε τις ημέρες των γιορτών με την οικογένειά της και συγκεκριμένα με τις κόρες της και τον αγαπημένο της εγγονό, Έκτορα, στον οποίο έχει ιδιαίτερη αδυναμία.

Ραγδαίες εξελίξεις στο Open με την Πόπη Τσαπανίδου: Τι συμβαίνει με την παρουσιάστρια;

Η Πόπη Τσαπανίδου ξετρελαμένη με τον εγγονό της

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του OPEN, άφησε για λίγες μέρες το πόστο της και αφιέρωσε όσο περισσότερο χρόνο μπορούσε στα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η νέα φωτογραφία της Πόπης Τσαπανίδου με τον εγγονό της

Η Πόπη Τσαπανίδου ευχήθηκε “Καλή Χρονιά” στους διαδικτυακούς της φίλους, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία που κρατά αγκαλιά το δώρο που της χάρισε το 2021, τον εγγονό της.

Τη φωτογραφία συνόδευσε με τη λεζάντα “2022! Να φέρει υγεία σε όλους μας. Και χαρές. Και την δυνατότητα να τις διακρίνουμε αυτές τις χαρούμενες στιγμές του, ώστε να τις απολαμβάνουμε! Ο #Ettore και γω ευχόμαστε, η νέα χρονιά να σας φέρει ότι θέλετε”.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share