Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Τις έβαζε κάτω όλες: Οι σπάνιες γυμνές φωτογραφίες της Άντζελας Δημητρίου 34 χρόνια πριν που δεν τις ξεχνάς ποτέ

Μια πραγματική καλλονή!

2 Δεκεμβρίου 2022 13:10
Τις έβαζε κάτω όλες: Οι σπάνιες γυμνές φωτογραφίες της Άντζελας Δημητρίου 34 χρόνια πριν που δεν τις ξεχνάς ποτέ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άντζελα Δημητρίου αποτελεί πάντοτε τη Λαίδη μας και πολλές δεκαετίες πριν... έκαιγε ατελείωτες ανδρικές καρδιές, ειδικά με μια φωτογράφιση που είχε κάνει 34 χρόνια πριν στο Playboy.

Με ξανθοκόκκινο περμανάντ και σκουλαρίκια που θα ζήλευε κάθε γυναίκα της εποχής, η 30χρονη τότε Άντζελα, που πάντοτε μας ανατρίχιαζε με τις αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή, πόζαρε γυμνή στον φακό του Ντίνου Διαμαντόπουλου για το τεύχος «Απρίλιος 1988».

Η φωτογράφιση που έγραψε ιστορία

«Τα περιοδικά την βαφτίζουν βασίλισσα της νύχτας, τη θέλουν σαν την πιο ακριβοπληρωμένη αυτήν την εποχή. Μα η ίδια μένει πάντα η ίδια. Το χαμόγελό της είναι πηγαίο, αληθινό, ζεστό, προκλητικό, είτε σε υπουργό χαμογελά, είτε σε σ’ έναν ανώνυμο θαυμαστή της.

Η Άντζελα είναι μια ατελείωτη πηγή ζεστασιάς, ζωής, μια αστείρευτη πηγή τέχνης όταν τραγουδά και μια πρωτόγνωρη πηγή πόθου και πάθους όταν την αντικρίζεις. Γι αυτό και όταν τη ρώτησα «Αλήθεια θα φωτογραφηθείς για το Playboy;» μου απάντησε με το μοναδικό αυθορμητισμό της: «Γιατί όχι; Ο Θεός μας έπλασε γυμνούς, κι εγώ δεν ντρέπομαι για το σώμα μου…», ανέφερε το άρθρο και παρακάτω έχεις την ευκαιρία να δεις ορισμένες φωτογραφίες από την θρυλική φωτογράφιση.

Άντζελα Δημητρίου γυμνό

Άντζελα Δημητρίου φωτογράφιση

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share