Σάββατο, 01 Απριλίου 2023

«9 μήνες στην φυλακή έκανα...»: Αποκάλυψη Στηβ Κακέτση!

Οι δύσκολες στιγμές που είχε ζήσει πίσω από τα κάγκελα

2 Δεκεμβρίου 2022 11:21
«9 μήνες στην φυλακή έκανα...»: Αποκάλυψη Στηβ Κακέτση!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Περί φυλακής, οικονομικών δυσκολιών και πραγματικών σταρ μίλησε ο Στηβ Κακέτσης σε εβδομαδιαίο περιοδικό το μακρινό 2013.

«Δεν πήγα ποτέ σε δικαστήριο, με απαλλακτικό βούλευμα βγήκα, αλλά αυτοί οι εννιά μήνες ήταν οι πιο δύσκολοι της ζωής μου. Τουλάχιστον όμως αναγνώρισαν το λάθος τους. Τους έλεγα έξω από τα ανακριτικά γραφεία: 'Ρε παιδιά, δεν έχω καμία σχέση με τα ναρκωτικά τι μου λέτε;' Κι αυτό είπα και στον ανακριτή , αλλά δεν εισακούστηκα, με έβαλαν φυλακή και μου χάλασαν την ψυχολογία, αυτό είναι πάντα ένα πυρωμένο καρφί στην ψυχή μου».

 «9 μήνες στην φυλακή έκανα...»: Αποκάλυψη Στηβ Κακέτση!

Αυτό δήλωσε ο πληθωρικός Στηβ Κακέτσης στο περιοδικό «Λοιπόν». Προσθέτοντας, όσον αφορά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει «Είμαι 32 χρόνια εδώ και τα τελευταία 4 χρόνια βούλιαξα με ένα μαγαζί που είναι το πρώτο στην Αθήνα. Και λες: 'Μου αξίζει εμένα αυτή η μεταχείριση μετά από τόσα χρόνια που εργάζομαι εδώ μέσα και έχω φάει τη ζωή μου;'. (....) Δεν υπάρχει προσωπική ζωή πια, αυτό είναι το κακό. Έχω ένα κτήμα στην Πελοπόννησο και δεν πηγαίνω, είμαι μαγαζί-σπίτι. (...) Δεν έχω μάθει να κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου. Ο μοναδικός φταίχτης είμαι εγώ γιατί δεν κράτησα τα λεφτά που πέρασαν από τα χέρια μου. Έλεγα: 'Λεφτά για να ζω θα έχω πάντα'. Έλα όμως που στένεψαν τα πράγματα και τώρα πρέπει να προσέχω».

Τέλος ιδιαίτερη αξία έχει η γνώμη του Στηβ Κακέτση για το τι εστί πραγματικός σταρ «Οι σταρ έχουν τελειώσει πολύ καιρό πριν. Σταρ ήταν ο Βοσκόπουλος, μεγάλος τραγουδιστής όμως ήταν ο Πάριος, ο οποίος δεν υπήρξε σταρ. Η Βουγιουκλάκη ήταν σταρ, τέτοια φαινόμενα δεν θα τα ξαναδείς. Υπήρχαν κάποιοι κομήτες , οι οποίοι ανατέλλουν λίγο και μετά αναχωρούν. (...) Από τους σημερινούς ο Νίκος Οικονομόπουλος έχει καλή φωνή και είναι καλό παιδί. Η Βίσση δεν καταλαβαίνει τίποτα, είναι ατίθαση, μαγκάκι αλλά έπεσε και στον Καρβέλα που ήταν και αυτός ανάλογος μάγκας και γι' αυτό έχουν και αυτή την επαφή σήμερα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share