Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Πιάτο» όλη η Αθήνα: Το υπέροχο σπίτι της Δανάης Μπάρκα με θέα που κόβει την ανάσα!

Μας έβαλε μέσα με τον τρόπο της

2 Δεκεμβρίου 2022 09:21
«Πιάτο» όλη η Αθήνα: Το υπέροχο σπίτι της Δανάης Μπάρκα με θέα που κόβει την ανάσα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Δανάη Μπάρκα έχει μοιραστεί αρκετές φορές με τους followers της φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού της, αλλά αυτή τη φορά αποφάσισε να μας δείξει την υπέροχη βεράντα της.

σπιτι-δαναησ-μπαρκα-με-θεα-την-αθηνα-2-12

«Finally…home ???????? πού θέλετε να είστε με αυτό τον καιρό ; ☁️⛅️», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας και πόσταρε φωτογραφίες μερικές φωτογραφίες.

σπιτι-δαναησ-μπαρκα-με-θεα-την-αθηνα-2-12

σπιτι-δαναησ-μπαρκα-με-θεα-την-αθηνα-2-12

Λύγισε η Δανάη Μπάρκα στα γενέθλιά της: Της εμφάνισαν την γιαγιά της και δεν κρατήθηκε (video)

Μια ξεχωριστή ημέρα είναι η σημερινή για τη Δανάη Μπάρκα, και την πέρασε στο πλατό της εκπομπή της με τους συνεργάτες και τους φίλους καθώς έχει τα γενέθλιά της.

Δείτε επίσης για ποιον λόγο πλάνταξε στο κλάμα η Δανάη

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του Πάμε Δανάη από το πρωί της Παρασκευής 1/11 δεν έχει σταματήσει να δέχεται ευχές τόσο από τα αγαπημένα της πρόσωπα, όσο και από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Την πιο όμορφη έκπληξη για την Δανάη Μπάρκα την είχαν ετοιμάσει οι συνεργάτες στην εκπομπή, οι οποίοι δημιούργησαν ένα αφιερωματικό βίντεο με όμορφες στιγμές της, τόσο από την εκπομπή όσο και από την προσωπική της ζωή, με φίλους και συγγενείς όπου ο καθένας εκμυστηρεύτηκε την δική του ιστορία για τη Δανάη Μπάρκα.

Η συνάντηση με την γιαγιά Τούλα

Κατά τη διάρκεια της προβολής του βίντεο η Δανάη Μπάρκα συγκινήθηκε μόλις είδε την πολυαγαπημένη της γιαγιά, Τούλα μαζί με την μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου, οι οποίες περιέγραψαν τις σκανταλιές που έκανε η ίδια σε στην παιδική της ηλικία.

«Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας, νιώθω πολύ ωραία και πολύ χαρούμενη. Δεν έχει αλλάξει κάτι στη ζωή μου, εκτός από το 3 που μπήκε μπροστά. Είμαι χαρούμενη που μεγαλώνω και μου εύχομαι να μην αλλάξουν ποτέ οι φίλοι μου, οι συνεργάτες μου και οι αξίες που έχω πάρει από την οικογένειά μου». είπε χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share