Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Το έκανε γνωστό χρόνια αργότερα: Το μυστικό που κρατούσε η Ανθή Βούλγαρη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας

2 Δεκεμβρίου 2022 08:47
Το έκανε γνωστό χρόνια αργότερα: Το μυστικό που κρατούσε η Ανθή Βούλγαρη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ανθή Βούλγαρη είχε ιδιαίτερα εξομολογητική διάθεση χθες (1/12) στην «Ελένη», μιλώντας για τη ζωή της, την επαγγελματική καταξίωση και όχι μόνο.

Η παρουσιάστρια του «Κοινωνία Ώρα Μega», που συνεχίζει ακάθεκτη τηλεοπτικά, έχει μάθει να μην το βάζει κάτω στα δύσκολα.

Ένα από τα μυστικά της Ανθής Βούλγαρη είναι ότι αγαπάει την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Μικρή ήθελε να γίνει ηθοποιός αλλά τελικά σπούδασε διεθνείς σχέσεις και ασχολήθηκε με την δημοσιογραφία.

Σήμερα η Ανθή Μαρία Βούλγαρη και ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος λένε την πρώτη «Καλημέρα» από την Κοινωνία Ώρα Μega που διανύει την 3η σεζόν.

Η Ανθή λατρεύει τη φύση και τα ζώα, είναι δεινή αμαζόνα και πρόσφατα απέκτησε την άδεια ικανότητας αθλητού.

Η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του «μεγάλου καναλιού» μιλώντας στην Ελένη σχολίασε ότι είναι στόχος της «να περάσει στον τηλεθεατή την επικαιρότητα όσο πιο ήπια γίνεται».

Η αγάπη της για τη μυθοπλασία

Στην τηλεόραση από την πλευρά της μυθοπλασίας φέτος η Ανθή βλέπει μανιωδώς το «Μαύρο Ρόδο» και περιμένει να βγει το «Maestro» στην πλατφόρμα του Netflix, καθώς το πολύ πρωινό της ξύπνημα δεν της επιτρέπει να τα παρακολουθεί στην ώρα προβολής, αλλά τα παρακολουθεί μέσω on demand.

«Μου αρέσει να παίρνω μυρωδιά από όλα», πρόσθεσε.

Σε ερώτηση ποια είναι τα σχέδια της για τα Χριστούγεννα ανέφερε η Ανθή ότι αυτό που της έχει λείψει πιο πολύ είναι το σπίτι της και είπε χαρακτηριστικά: «Θα κάτσω στο σπιτάκι με το σκυλάκι μου, έχω ανάγκη να κάτσω λίγο σπίτι να ηρεμήσω».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share