Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Η Αντελίνα Βαρθακούρη εύχεται δημόσια στον Χάρη - «...1000 χρόνια να ζήσει!»

«Η φετινή χρονιά ήταν μια μεγάλη νίκη για μένα»

1 Δεκεμβρίου 2022 22:38
Η Αντελίνα Βαρθακούρη εύχεται δημόσια στον Χάρη - «...1000 χρόνια να ζήσει!»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού τους στόλισαν το απόγευμα της Πέμπτης 1 Δεκεμβρίου ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: «Κάποιος γκόμενος θα υπάρχει, στο 2ωρο πάνω...» - Κόλαφος για Αντελίνα και Χάρη Βαρθακούρη

Η σύζυγος του τραγουδιστή έκανε σχετική ανάρτηση στο instagram δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με τον Χάρη Βαρθακούρη να τοποθετεί στην κορυφή το αστέρι του δέντρου.

«Ο νοικοκύρης του σπιτιού που το τοποθετεί 1000 χρόνια να ζήσει! Καλό μήνα με υγεία, πολλή αγάπη, ανθρωπιά, ζεστασιά στην ψυχή, κατανόηση, χαμόγελα και μια αγκαλιά να μας γαληνεύει», έγραψε στο instagram η Αντζελίνα Βαρθακούρη.

Η Αντελίνα Βαρθακούρη εύχεται δημόσια στον Χάρη - «...1000 χρόνια να ζήσει!»

Η παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής θα περάσουν οικογενειακά τις γιορτές με τις κόρες τους, με την Αντελίνα Βαρθακούρη εδώ και μήνες, να απέχει από τις δημόσιες εμφανίσεις.

«Η φετινή χρονιά ήταν μια μεγάλη νίκη για μένα σε πολλά επίπεδα. Νιώθω κερδισμένη και είμαι γιατί αυτή τη χρονιά έμαθα πως το νόημα είναι αλλού, αλλού είναι ο πλούτος, αλλού κατοικούν οι αξίες, αυτές που κανείς δεν μπορεί να σου κλέψει. Αποστασιοποιήθηκα όταν ένιωσα πως κάτι έκανα λάθος, κάτι δεν έβλεπα σωστά και μου έδωσα χώρο και χρόνο», είχε γράψει πριν μήνες στο instagram η Αντελίνα Βαρθακούρη.

«Ήμουν σαν δαρμένο σκυλί...» - Συντετριμμένη στο πλευρό του Χάρη η Αντελίνα Βαρθακούρη

Η Αντελίνα Βαρθακούρη μπορεί να είναι από τα πιο χαρούμενα άτομα της τηλεόρασης, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν έχει περάσει δυσκολίες στη διάρκεια της πορείας της.

Η παρουσιάστρια είχε τοποθετηθεί στο παρελθόν για την επιτυχία της μαζί με τον σύζυγό της Χάρη Βαρθακούρη, στο Globetrotters, αλλά και για τις κριτικές που τη στενοχώρησαν όταν έκανε την εκπομπή «Αντελίνα χτύπα το κουδούνι», βλέποντας παράλληλα τον τραγουδιστή να μιλά για το γάμο τους.

«Εξαργύρωσα την επιτυχία του Globetrotters στην καρδιά του κόσμου. Εμένα το συμβόλαιό μου είναι ο λόγος μου, θα σου δώσω το χέρι μου και θα σου πω αυτό είναι, δεν θέλω χαρτιά και ιστορίες. Δεν λειτουργούν όμως όλοι έτσι. Η επιλογή μου να μείνω στον όμιλο και να κάνουμε κάτι δεν έκατσε, δεν έκατσε με έναν συγκεκριμένο άνθρωπο που ήταν στον Alpha και έπρεπε να τελειώσει γιατί δεν υπάρχει κανένας λόγος να βασανίζεις ή να βασανίζεσαι» είπε η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Το σκληρό τέλος και οι δύσκολες στιγμές

Σχετικά με το τέλος της συνεργασίας της με τον Alpha είπε: «Ήθελα να μείνω στον Alpha, δεν έκατσε με έναν συγκεκριμένο άνθρωπο που ήταν στο κανάλι και έπρεπε να τελειώσει για να μην βασανίζεται κανείς. Αυτός ο άνθρωπος απομακρύνθηκε στη συνέχεια από τον σταθμό. Είναι άλλο πράγμα η δουλειά κι άλλο να παίζουμε και να θέλουμε να δυσκολέψουμε κάποιον και να κάνουμε αυτό που λέμε ο "ψάρακας" στον στρατό. Όταν ένας άνθρωπος έχει εμμονές. Με θυμάμαι στο Πασαλιμάνι να αλλάζω 15 ρούχα με Facetime».

Στον ΣΚΑΪ πήγε όπως δήλωσε η ίδια σαν «δαρμένο σκυλί». Μετά την επιτυχία των Globetrotters, ήρθε το «Αντελίνα χτύπα το κουδούνι» και - όπως είπε- έκλαιγε στις 5 το πρωί με τις κριτικές που διαβαζε. Κατόπιν, ήρθε ο ΣΚΑΪ και της είπαν «μπορείς».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share