Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

«Είναι από αυτά που με… ψήνουν» παραδέχθηκε η Ελένη Μενεγάκη στον Δημήτρη Ουγγαρέζο – «Μου λες έλα προσγειώσου»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος «βλέπει» την Ελένη Μενεγάκη σαν… φωτισμένο αεροδιάδρομο

1 Δεκεμβρίου 2022 21:11
«Είναι από αυτά που με… ψήνουν» παραδέχθηκε η Ελένη Μενεγάκη στον Δημήτρη Ουγγαρέζο – «Μου λες έλα προσγειώσου»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έναν ακόμα απολαυστικό διάλογο είχαν οι συντελεστές της εκπομπής «Ελένη» του Mega στο ξεκίνημα της, το μεσημέρι της Πέμπτης (01/11). Η παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη, θέλησε να παίξει ένα «παιχνίδι» με τους συνεργάτες της και τους ζήτησε να βάλουν δίπλα στο 2022 το οποίο σιγά – σιγά τελειώνει, την πρώτη λέξη που τους έρχεται στο μυαλό.

«Καλό μας μήνα! Φτάσαμε στο τέλος του 2022 και θέλω με τη σειρά να μου πείτε ένας ένας την πρώτη λέξη που σας έρχεται στο μυαλό δίπλα στο 2022 που άντε γεια, δόξα τω Θεώ!» είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Οι συνεργάτες της ο ένας μετά τον άλλον είπαν την λέξη που τους ήρθε στο μυαλό.

Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος: «Πίεση».

Ηλιάνα Χρυσικοπούλου: «Αλλαγή».

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Ναυάγιο».

Νάνσυ Νικολαΐδου: «Να πάει και να μην ξαναγυρίσει Ελένη».

«Μια εμπειρία ακόμη λοιπόν…», τραγούδησε η Ελένη Μενεγάκη και στη συνέχεια, απευθυνόμενη στον Δημήτρη Ουγγαρέζο είπε: «Με κοιτάς ώρες ώρες λες και είμαι ο λυκειάρχης σουΜου γουρλώνεις το μάτι και τρομάζω κι εγώ με τον εαυτό μου, τόσο τρομακτική είμαι».

Τότε, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο βλέπει την Ελένη Μενεγάκη.

«Σε βλέπω σαν φωτισμένο αεροδιάδρομο που μου λες “έλα προσγειώσου”. Έτσι το βλέπω» είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Μου άρεσε αυτό που είπε, δεν ξέρω αν είναι καλό αλλά κάπως μου άρεσε. Είναι από αυτά που με… ψήνουν» είπε η Ελένη Μενεγάκη με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να προσθέτει πως: «Είναι φωτισμένος αλλά δεν σε απειλεί. Λες πάω τώρα, προσγειώνομαι».

Το έκανε γνωστό μετά από 25 χρόνια: Η αποκάλυψη της Άννας Βίσση για τον έρωτα Καρβέλα-Μενεγάκη που «πάγωσε» την παρουσιάστρια

Η Άννα Βίσση είναι συνηθισμένη, ούσα ακομπλεξάριστη, στο να μας κάνει αποκαλύψεις, όταν μιλά δημόσια, με την ίδια να μιλά στην Ελένη Μενεγάκη και να θυμάται... πράγματα για τον Νίκο Καρβέλα.

Μια συγκεκριμένη ανάμνηση όμως που συνοδεύτηκε και από μία αποκάλυψη της Άννας Βίσση αναστάτωσε την Ελένη Μενεγάκη. «Να σου πω κάτι Ελένη μου, κάθομαι εδώ σε αυτή την πισίνα. Θυμάσαι που είχαμε εκπομπή εδώ με τον Καρβέλα; Σε είχε τρελάνει ο Καρβέλας τότε. Πρέπει να ήταν και κρυφά ερωτευμένος μαζί σου», είπε η Άννα Βίσση.

Η Ελένη Μενεγάκη, μετά και από μια αποκάλυψη του Καρβέλα για τον χωρισμό με τη Βίσση, η οποία δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που άκουγε, απάντησε: «Σιγά ρε Άννα. Τι είναι αυτά που λες τώρα; Τι είναι αυτά που μου λες σήμερα; Σήμερα μου τα λες; Μετά από 25 χρόνια;».

Έκαναν τη διαθήκη τους μόλις η Σοφία έκλεισε τα 39: Αυτή την τεράστια περιουσία θα πάρει από Νίκο Καρβέλα και Άννα Βίσση

Η Σοφία Καρβέλα είναι το βλαστάρι του Νίκου Καρβέλα και της Άννας Βίσση, ο λόγος που έχουν να υπερηφανεύονται για το γάμο τους και το πρόσωπο που τους ενώνει, καθώς και οι δύο γονείς της, της έχουν ιδιαίτερη λατρεία.

Η Σοφία, μάλιστα, έκλεισε εσχάτως τα 39 της χρόνια και όλοι ήταν παρόντες στο πάρτι της από τα αγαπημένα της πρόσωπα. Οι γονείς της, μάλιστα, έκαναν τις δικές τους σκέψεις και... συσκέψεις, με αποτέλεσμα να αποφασίσουν το τι θα κληροδοτήσουν στην κόρη τους.

Αυτά θα πάρει από τους δύο γονείς της η Σοφία

Για τον Καρβέλα, βέβαια, δεν είναι και το μόνο του παιδί. Ο ίδιος, άλλωστε, πρόσφατα έγινε πατέρας από την νυν σύντροφό του, Έλενα Φερεντίνου, ενώ υπάρχει και ο γιος του, Ανδρέας, από το γάμο με την Αννίτα Πάνια, κάτι που σημαίνει πως η περιουσία του θα μοιραστεί ανάμεσα στα τρία παιδιά.

Το «Yes Magazine», πάντως, αναφέρει με ανάλυση το ποια θα είναι τα περιουσιακά στοιχεία, που λαμβάνει από τη διαθήκη των δύο γονέων της η Σοφία Καρβέλα, αν και είναι βέβαιο πως θα λάβει τα πάντα από την Άννα Βίσση, που άλλο παιδί δεν έχει εκτός από εκείνη, κάτι που φυσικά συνεπάγεται πως μια σπουδαία περιουσία την περιμένει.

Yes Magazine διαθήκη Καρβέλα και Βίσση για Σοφία

Ο Νίκος και η Άννα, βέβαια, παραμένουν ακμαιότατοι και περνούν υπέροχες στιγμές με την κόρη τους, ωστόσο θέλουν να έχουν τα πάντα τακτοποιημένα και εξασφαλισμένα, κάτι που τους οδήγησε σε αυτή την απόφαση, εγγυώμενοι το μέλλον της Σοφίας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share