Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Τίμησε την Ελλάδα η Μέγκαν Μαρκλ - Απήγγειλε στίχο του Ντίνου Χριστιανόπουλου στο φινάλε του podcast της

Το όλο νόημα δίστιχο που μετέφερε

1 Δεκεμβρίου 2022 18:52
Τίμησε την Ελλάδα η Μέγκαν Μαρκλ - Απήγγειλε στίχο του Ντίνου Χριστιανόπουλου στο φινάλε του podcast της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Και τι δεν κάνατε για να με θάψετε; Όμως ξεχάσατε πώς ήμουν σπόρος». Πρόκειται για έναν στίχο του Έλληνα ποιητή Ντίνου Χριστιανόπουλου, που αποφάσισε να χρησιμοποιήσει με νόημα η Μέγκαν Μαρκλ στο φινάλε της πρώτης σεζόν του podcast της, "Archetypes".

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Σοκαριστικές αποκαλύψεις Μέγκαν Μαρκλ: «Φωτιές» στο Μπάκιγχαμ άναψε η εξομολόγηση-βόμβα της Δούκισσας του Σάσεξ

«Πριν από πολύ καιρό, άκουσα μια φράση, που θα μοιραστώ μαζί σας σήμερα», ανέφερε η Δούκισσα του Σάσεξ, εξηγώντας τον στίχο αυτόν που επέλεξε: «Επειδή μιλάμε για ταμπέλες και κουτάκια, στα οποία κάποιοι ίσως προσπαθήσουν να σας στριμώξουν όπως και ρόλους ή στερεότυπα που σας αποδίδονται και δεν ταιριάζουν απόλυτα στο άτομο που είστε, αυτή είναι η φράση με την οποία ήθελα να σας αφήσω», είπε για τον στίχο του Ντίνου Χριστιανόπουλου.

Και πρόσθεσε: «Σε εκείνο το σημείο φίλε μου, συνέχισε να εξελίσσεσαι και θα σε δω στην απέναντι πλευρά. Όπως πάντα, είμαι η Μέγκαν».

Με τίτλο «Manifesting a Cultural Shift», το τελευταίο podcast της Μέγκαν Μαρκλ ήταν το πρώτο που συμπεριέλαβε άνδρες που όπως αποκάλυψε η Δούκισσα ήταν ιδέα του πρίγκιπα Χάρι να συμπεριλάβει την ανδρική οπτική.

Προσκαλώντας στο podcast τους: Τρέβορ Νόα, Τζαντ Άπαταου και Άντι Κοέν συζήτησαν για το πώς νιώθουν οι άντρες για τα στερεότυπα, τις ταμπέλες που κρατούν τις γυναίκες πίσω - και την προσπάθεια να τα ξεπεράσουν.

Αυτό ήταν το τέλος μιας σειράς από επεισόδια κατά τη διάρκεια των οποίων μίλησε με πολλούς καλεσμένους σχετικά με την ισότητα του φύλου και τα αρνητικά στερεότυπα που επηρεάζουν τις γυναίκες. Λίγα λεπτά πριν το τέλος, η Μεγκαν Μαρκλ τόνισε: «Νιώθω ότι με κατανοούν, ποτέ δεν είχα σκεφτεί ότι θα αισθανόμουν έτσι χρησιμοποιώντας τη φωνή μου».

«Πέτρα του σκανδάλου» η Μέγκαν: Έξαλλος ο Χάρι με Κάρολο και Γουίλιαμ - Τί τους αρνήθηκε το βράδυ που πέθανε η Ελισάβετ

Λίγες μέρες έχουν περάσει από την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ και οι αποκαλύψεις για τις τεταμένες σχέσεις που έχουν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας δεν έχουν τέλος.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο πρίγκιπας Χάρι είναι έξαλλος με τον πατέρα του και τον αδερφό του. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Χάρι δεν πήγε στο δείπνο με τον βασιλιά Κάρολο Γ' και τον αδελφό του πρίγκιπα Γουίλιαμ της Ουαλίας στο Balmoral μετά από μεγάλο καυγά που είχε μαζί τους.

Δείτε επίσης: Δεν το γνώριζε ούτε η βασίλισσα Ελισάβετ: Γι’ αυτό ήθελε να ακυρώσει τον γάμο με τον Κάρολο η πριγκίπισσα Νταϊάνα

Το «όχι» του Κάρολου στη νύφη του

Σύμφωνα με πηγές κοντά στη γαλαζομαίματη οικογένεια ο νέος βασιλιάς απαγόρευσε στη νύφη του τη Μέγκαν Μαρκλ να μεταβεί στο Balmoral την ημέρα που πέθανε η βασίλισσα.

Ο δούκας του Σάσεξ φέρεται να ήθελε η σύζυγός του να τον συνοδεύσει στο σκωτσέζικο κτήμα, εκεί όπου η στενή οικογένεια μετέβη για να πει το τελευταίο αντίο στην αγαπημένη του μητέρα και γιαγιά, στις 8 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, ο νέος βασιλιάς της Βρετανίας λέγεται πως τηλεφώνησε στον μικρότερο γιο του και του είπε ότι δεν είναι «πρέπον» να είναι εκεί η πρώην ηθοποιός του Suits.

μεγκαν-χαρι-καρολοσ-23-9

Καβγάς ανάμεσα σε γιο και πατέρα

Η «Sun» αναφέρει ακόμη ότι κατά τη διάρκεια του καβγά που ακολούθησε, ο Χάρι «πάλεψε» για να πείσει τον πατέρα του να επιτρέψει στη Μέγκαν να έρθει μαζί του. Μάλιστα, για τον λόγο αυτό έχασε την πτήση που μετέφερε τον Γουίλιαμ και τους θείους τους Άντριου και Έντουαρντ στη Σκωτία – και δεν είχε την ευκαιρία να αποχαιρετήσει τη γιαγιά του.

Ο Χάρι ήταν τόσο θυμωμένος από αυτή την εξέλιξη ώστε αρνήθηκε να δειπνήσει εκείνο το βράδυ με τον Κάρολο, τον Γουίλιαμ και την Καμίλα. Αντ' αυτού, προτίμησε να δειπνήσει με άλλους γαλαζοαίματους από την ευρύτερη βασιλική οικογένεια.

Η Μέγκαν προσπάθησε να προσεγγίσει τον Κάρολο

Η Μέγκαν προσπάθησε να αναστηλώσει τις γέφυρες επικοινωνίας με τον ανακτορικό οίκο -ενώ η ίδια έχει πρωτοστατήσει στην ανατίναξή τους- και να μιλήσει με τον βασιλιά Κάρολο, ωστόσο η απόπειρα αυτή δεν καρποφόρησε. Ο κύριος αποδέκτης της πρωτοβουλίας επαναπροσέγγισης εκ μέρους της Μαρκλ, ο πεθερός και βασιλέας Κάρολος φέρεται να μην ανταπέδωσε με προθυμία τη χειρονομία της Αμερικανίδας πρώην ηθοποιού.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share