Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Κλέλια Ανδριολάτου: Η μελαχρινή μούσα του Παπακαλιάτη, το μόντελινγκ σε μικρή ηλικία και τα απειλητικά μηνύματα

Όσα δεν γνωρίζατε για την πρωταγωνίστρια του Maestro

1 Δεκεμβρίου 2022 18:01
Κλέλια Ανδριολάτου: Η μελαχρινή μούσα του Παπακαλιάτη, το μόντελινγκ σε μικρή ηλικία και τα απειλητικά μηνύματα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι περισσότεροι την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο Μπρούσκο και φέτος όλοι την θαυμάζουμε στο τηλεοπτικό αριστούργημα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Maestro. Ο λόγος για την ταλαντούχα, Κλέλια Ανδριολάτου. Πάμε να την γνωρίσουμε καλύτερα...

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Maestro: Πήρε «φωτιά» το πιάνο με Παπακαλιάτη και Ανδριολάτου - Σαματάς στο Twitter

Η νέα μούσα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο Maestro έχει σπουδάσει δημοσιογραφία και δημόσιες σχέσεις καθώς και υποκριτική στο Θέατρο των Αλλαγών και στο Επί Κολωνώ.

Η ζωή στη Θεσσαλονίκη

Η Κλέλια Ανδριολάτου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στην Καλαμαριά. Στα 14 της ξεκίνησε διεθνή καριέρα ως μοντέλο. Σπούδασε δημοσιογραφία και δημόσιες σχέσεις στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και στη συνέχεια έκανε μαθήματα υποκριτικής στο “Θέατρο των Αλλαγών” και στο “Επί Κολωνώ”.

Το ντεμπούτο στο Μπρούσκο

Μάς συστήθηκε στα 19 της χρόνια μέσα από τη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, Μπρούσκο. Τώρα τη βλέπουμε στο Maestro που συνολικά είναι μία σειρά με καθηλωτικές ερμηνείες.

Το σενάριο του Maestro

Ένας δάσκαλος μουσικής ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει…

Η καριέρα της Κλέλιας Ανδριολάτου στο μόντελινγκ

Η πρώτη διαφημιστική καμπάνια

Η συνάντησή της με την Υβόννη Μπόσνιακ έμελλε να είναι άκρως θετική για την επαγγελματική της σταδιοδρομία. Όταν το γνωστό μοντέλο αντίκρισε την Κλέλια, την σύστησε στη booker πολλών διάσημων επαγγελματιών του ελληνικού modeling, Έλενα Χριστοπούλου και έτσι μόλις στα 14 της ξεκίνησε διεθνή καριέρα ως μοντέλο.

Γιγαντοαφίσα το πρόσωπό της

Η πρώτη της δουλειά ήταν για διαφήμιση γνωστής εταιρείας αναψυκτικών ενώ η διαφημιστική καμπάνια των καλλυντικών Shu Uemura, η οποία έγινε στο Λονδίνο και το πρόσωπό της ήταν σε γιγαντοαφίσα παντού συμπεριλαμβανομένων και των Harrods, ήταν η πρώτη επαγγελματική της επιτυχία στο εξωτερικό.

Κλέλια Ανδριολάτου: Τα απειλητικά μηνύματα

Η ίδια είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της ότι είχε δεχτεί απειλητικά μηνύματα στα social media, αλλά και διά ζώσης, γιατί το κοινό ταύτιζε τον ρόλο της στη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου με την προσωπικότητά της. «Με πλησίασαν σε ένα μαγαζί εδώ στην Ελλάδα και άρχισαν να μου επιτίθενται λεκτικά και να μου ζητούν τον λόγο γιατί έκανα σχέση με τον παντρεμένο (Νεκτάριος). Τους είπα: “Είστε με τα καλά σας; Μπερδεύεστε με τον ρόλο; Προσέξτε πώς μου μιλάτε”. Έλαβα άλλη φορά απειλητικό μήνυμα “πρόσεξε πού μένεις γιατί θα έρθω να σε βρω”. Άλλοι συνάδελφοι απαντούν. Εγώ δεν έχω απαντήσει ποτέ. Επίσης, μου έχουν στείλει και πρόστυχα πράγματα», έλεγε σε συνέντευξή της το 2016.

Ο ρόλος στην ταινία “18” του Βασίλη Δούβλη

Φέτος το καλοκαίρι είδαμε την Κλέλια Ανδριολάτου στην πρεμιέρα της ταινίας “18” στον κινηματογράφο ΒΟΞ, όπου υποδύεται την “Μαρίνα”. Η συγκεκριμένη ταινία αγγίζει κοινωνικά ζητήματα όπως ο ρατσισμός, η βία και οι φυλετικές διακρίσεις. Το έργο έχει λάβει πολύ θετικές κριτικές.

Μάλιστα, έχει κερδίσει το J.F.Costopoulos Foundation Award στο Φεστιβάλ κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, ενώ είναι υποψήφια για δύο βραβεία από την Ακαδημία κινηματογράφου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share