Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Έρωτας χωρίς προηγούμενο: Δεν το κρύβουν πια η Μελίνα Νικολαΐδη και ο 34χρονος σύντροφός της

Στα καλύτερά του το ζευγάρι

1 Δεκεμβρίου 2022 17:10
Έρωτας χωρίς προηγούμενο: Δεν το κρύβουν πια η Μελίνα Νικολαΐδη και ο 34χρονος σύντροφός της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ερωτοχτυπημένη... για τα καλά φαίνεται πως είναι η Μελίνα Νικολαΐδη, η οποία δείχνει να έχει βρει την αγάπη και τη συντροφιά στο πρόσωπο γνωστού αθλητή.

Συγκεκριμένα, η νεαρή κοπέλα είναι σε σχέση με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη. Ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης είναι γυμναστής και παίκτης του βόλεϊ. Πριν κάποιο καιρό η Μελίνα Νικολαΐδη είχε δημοσιεύσει μία εικόνα, όπου έκανε pilates με τη μητέρα της, Δέσποινα Βανδή και στο story που ανέβασαν στο Instagram είχε κάνει tag τον αγαπημένο της.

Το ζευγάρι έχει επιλέξει να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ την ίδια στιγμή, η Μελίνα έχει ξεκινήσει τις σπουδές της στο εξωτερικό.

«Έφυγε το παιδάκι μου. Η Μελίνα σπουδάζει υποκριτική. Πηγαίναμε για νομική, αλλά τον Δεκέμβριο αποφάσισε πως αυτό θέλει. Πάντα έλεγα στα παιδιά μου να κυνηγούν τα όνειρά τους και τώρα ήρθε η στιγμή που πρέπει να ανταποκριθώ σε αυτό. Ό,τι και αν αποφασίσουν να κάνουν στη ζωή τους τα παιδιά μου, εγώ θα είμαι δίπλα τους», είχε πει η Δέσποινα Βανδή σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Όσο είναι μαζί ωστόσο, το ευτυχισμένο ζευγάρι φροντίζει να... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share