Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

«Έχω ανάγκη να...» - Το παραδέχθηκε δημόσια η Ανθή Βούλγαρη

Η εξομολόγηση της παρουσιάστριας

1 Δεκεμβρίου 2022 16:53
«Έχω ανάγκη να...» - Το παραδέχθηκε δημόσια η Ανθή Βούλγαρη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ανθή Βούλγαρη βρέθηκε καλεσμένη στην «Ελένη», με την ίδια να μιλά για τη μεγάλη επιτυχία της εκπομπής της και όχι μόνο σε μια διαφορετική κουβέντα.

Η Ανθή λατρεύει τη φύση και τα ζώα, είναι δεινή αμαζόνα και πρόσφατα απέκτησε την άδεια ικανότητας αθλητού.

Η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του «μεγάλου καναλιού» μιλώντας στην Ελένη σχολίασε ότι είναι στόχος της «να περάσει στον τηλεθεατή την επικαιρότητα όσο πιο ήπια γίνεται».

Για τα σκληρά γεγονότα της επικαιρότητας που παρουσιάζονται μέσα από την εκπομπή η ίδια σχολίασε: «Θέλεις να εκφραστείς πιο έντονα αλλά λες ”ώπα ας το κρατήσω λίγο”» και τόνισε την ανάγκη να ισορροπεί όλη αυτή την κατάσταση και μέσα της και στον τηλεθεατή.

Για τις σχέσεις που έχουν αναπτυχθεί με τους τηλεθεατές της εκπομπής την περιέγραψε ως μία «παρέα» που μοιράζονται τα ζητήματα της καθημερινότητας που αντιμετωπίζει και η ίδια στην προσωπική της ζωή.

«Θέλω να είμαι ουδέτερη, να προσπαθώ όσο πιο πολύ γίνεται να είμαι αντικειμενική και νομίζω το έχω καταφέρει γιατί βγάζω την αλήθεια αυτού που σκέφτομαι» σχολίασε για την στάση που έχει επιλέξει να έχει στα θέματα που επεξεργάζονται και αναλύουν με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο στην εκπομπή τους.

Οι προσωπικές της στιγμές και η ανάγκη για τις γιορτές

«Θέλω να δώσω την είδηση στον τηλεθεατή χωρίς να τον κατευθύνω, θέλω να δώσω τροφή για σκέψη και να αποφασίσει μόνος του» τόνισε η παρουσιάστρια.

Στην τηλεόραση από την πλευρά της μυθοπλασίας φέτος η Ανθή βλέπει μανιωδώς το «Μαύρο Ρόδο» και περιμένει να βγει το «Maestro» στην πλατφόρμα του Netflix, καθώς το πολύ πρωινό της ξύπνημα δεν της επιτρέπει να τα παρακολουθεί στην ώρα προβολής, αλλά τα παρακολουθεί μέσω on demand.

«Μου αρέσει να παίρνω μυρωδιά από όλα», πρόσθεσε.

Σε ερώτηση ποια είναι τα σχέδια της για τα Χριστούγεννα ανέφερε η Ανθή ότι αυτό που της έχει λείψει πιο πολύ είναι το σπίτι της και είπε χαρακτηριστικά: «Θα κάτσω στο σπιτάκι με το σκυλάκι μου, έχω ανάγκη να κάτσω λίγο σπίτι να ηρεμήσω».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share