Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2023

«Κατακερματισμός» για την Πόπη Τσαπανίδου: «Η ζωή θέλει μόνο ένα δευτερόλεπτο για να...»

«Ήμουν σε κατάσταση σοκ…»

1 Δεκεμβρίου 2022 15:15
«Κατακερματισμός» για την Πόπη Τσαπανίδου: «Η ζωή θέλει μόνο ένα δευτερόλεπτο για να...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε η Πόπη Τσαπανίδου, η οποία αναφέρθηκε στις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στη ζωή της και εξήγησε πώς κατάφερε να τις ξεπέρασε.

Μεταξύ άλλων μίλησε για το πώς μεγάλωσε μόνη τα τρία παιδιά της, καθώς έχασε τον σύζυγό της ενώ ήταν μόλις 3,5 μηνών έγκυος σε δίδυμα. «Ήμουν 3,5 μηνών έγκυος όταν πέθανε ο σύζυγός μου. Έπαθε ηλεκτροπληξία. Η ζωή θέλει ένα δευτερόλεπτο μόνο για να αλλάξει και μπορεί να γίνει οτιδήποτε και να σε πάει παρακάτω.

Το μεγαλύτερο προσόν που πρέπει να έχει ένας άνθρωπος, το μεγαλύτερο ταλέντο, η μεγαλύτερη αρετή είναι η ανάγκη της εξέλιξης, του επαναπροσδιορισμού του ίδιου μας του εαυτού. Να μπορέσεις να δεις τον εαυτό σου μετά από μεγάλες αλλαγές να στήνεται πάλι στα πόδια του.

«Ήμουν σε κατάσταση σοκ…»

Μου πήρε ένα χρόνο να το συνειδητοποιήσω. Για ένα χρονικό διάστημα ήμουν πάρα πολύ δύσκολα, λίγο σε κατάσταση σοκ. Οι γονείς μου ήταν όχι απλά βράχοι, κάτι παραπάνω. Η μαμά μου, μου είπε πρόσφατα ότι ο μπαμπάς μου τότε την έπιασε και της είπε ότι για τα επόμενα χρόνια θα είμαστε για την Πόπη. Ο μπαμπάς μου έχει δέκα χρόνια που πέθανε», ανέφερε συγκινημένη η Πόπη Τσαπανίδου.

ποπη-τσαπανιδου-1-12

Θα ήθελαν πολλές τον Νίκο Ιατρού: Αυτές είναι οι 2 πασίγνωστες εταιρείες που ίδρυσε ο σύντροφος της Πόπης Τσαπανίδου

Η Πόπη Τσαπανίδου έχει βρει το… λιμάνι της στο πλευρό του Νίκου Ιατρού με τον οποίο αποτελεί ζευγάρι εδώ και χρόνια. Με την ευκαιρία, δείτε ποιος ήταν ο σύζυγος της δημοσιογράφου που πέθανε από ηλεκτροπληξία.

Ο χρηματιστής Νίκος Ιατρού και η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Πόπη Τσαπανίδου είναι αχώριστοι αφού ο ένας έχει βρει στον άλλο ό,τι αναζητάει στη ζωή. Πρόκειται για δύο ανθρώπους, οι οποίοι είναι απόλυτα επιτυχημένοι σε επαγγελματικό επίπεδο.

Η Τσαπανίδου περιλαμβάνεται στις πιο γνωστές και καταξιωμένες προσωπικότητες στον τομέα της ενημέρωσης. Από τη δική του πλευρά, ο Ιατρού έχει καταφέρει να συγκεντρώσει σημαντική περιουσία μέσα από σωστές και καλά μελετημένες κινήσεις στον χώρο των επενδύσεων.

Ο σύντροφος της Τσαπανίδου γεννήθηκε το 1963 στην Αθήνα. Σπούδασε Management & Organizational Behavior στο «Deree College». Αποφοίτησε το 1985. Αφού ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία στο Πολεμικό Ναυτικό, εργάστηκε στο Χρηματιστηριακό Γραφείο του Άλκη Κοτζάμπαση ως χρηματιστηριακός εκπρόσωπος.

Το 1991 προχώρησε –μαζί με συνεργάτες του- στην ίδρυση της «Hellenic Securities A.E». Για δέκα χρόνια υπήρξε εκτελεστικός αντιπρόεδρος και χρηματιστηριακός εκπρόσωπος της εταιρείας, η οποία έφτασε στην κορυφή στον κλάδο της.

Το 2001 πουλήθηκε στη «Marfin A.E». Ο Ιατρού πήρε τη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της «Marfin Hellenic Securities Α.Ε.» και του executive member του Brand του Ομίλου. Παράλληλα, του ανατέθηκαν και άλλα διευθυντικά πόστα. Τέσσερα χρόνια αργότερα αποχώρησε από τον Όμιλο «Marfin»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share