Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Απασφάλισε ο Αντώνης Ρέμος: "Eίμαστε οι επιλογές μας..." - Η δημόσια κριτική για τον πατέρα Αντώνιο

"Εγώ για τον πάτερ Αντώνιο..."

1 Δεκεμβρίου 2022 15:03
Απασφάλισε ο Αντώνης Ρέμος:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι εξελίξεις τρέχουν όσον αφορά την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου (δείτε τις νέες συνταρακτικές εξελίξεις), καθώς οι καταγγελίες δεν έχουν τέλος, ενώ την Πέμπτη 1/2 ανακοινώθηκε και η εισαγγελική απόφαση με τις απαγορεύσεις που θα ισχύουν από εδώ και πέρα για τον πατέρα Αντώνιο.

Πολλοί διάσημοι, έχουν πάρει θέση για το συγκεκριμένο ζήτημα, ανάμεσα στους οποίους είναι και η Δήμητρα Κατσαφάδου, η οποία ετοιμαζόταν να δωρίσει το σπίτι της στον οργανισμό, η Άννα Μαρία Βέλλη, που απέσυρε την δωρεά της και πολύ άλλοι.

Έτσι, λοιπόν, αποφάσισε να μιλήσει και ο Αντώνης Ρέμος στην κάμερα του STAR και στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, Αλήθειες με την Ζήνα, καθώς είναι από τους πρώτους ανθρώπους που βοήθησαν στην ενίσχυση της ΜΚΟ και αδυνατεί να πιστέψει πως συμβαίνουν όλα αυτά. Μάλιστα, ανέφερε πως η άποψή του για τον ιερέα συνεχίζει να είναι ακόμη η καλύτερη.

Οι δηλώσεις του Αντώνη Ρέμου για την Κιβωτό του Κόσμού

«Τυγχάνει και εγώ να είμαι από τους πρώτους συμμέτοχους στην Κιβωτό. Φοβάμαι πως, ίσως, να υπάρχει λίγο μία υπερβολή σε όλο αυτό που συμβαίνει, ίσως να προτρέχουμε λίγο. Ίσως να υπάρχουν στοιχεία, να υπάρχουν ενδείξεις, αλλά από τη στιγμή που και αυτό το πράγμα πήρε τον δρόμο της Δικαιοσύνης και έχει μπει σε μία διαδικασία διαλεύκανσης του τι συμβαίνει ακριβώς, ας περιμένουμε να δούμε τι πόρισμα θα βγάλει και η δικαιοσύνη και οι άνθρωποι που θα ελέγξουν αυτή την κατάσταση και μετά να σταυρώσουμε κάποιους ανθρώπους που τα τελευταία 25 και χρόνια έχουν δώσει τη ζωή τους στο να προστατεύουν τα παιδιά.

Πολλές φορές, επειδή είμαστε οι επιλογές μας, μπορεί κάποιες από τις επιλογές μας να μας εκθέσουν και να μας φέρουν σε προβλήματα. Εγώ για τον πάτερ Αντώνιο που τον ξέρω λίγο, αλλά έχω την καλύτερη άποψη και, πραγματικά, επειδή ήμουν από τους πρώτους που βάλαμε τότε στην ΕΡΤ τηλεμαραθώνιους για να αγοράσουν το πρώτο κτίριο στον Κολωνό, δεν θέλω να το πιστέψω, δεν μπορώ να το πιστέψω, είμαι επιφυλακτικός απέναντι σε όλα αυτά που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή. Μπορεί όντως να υπάρχει καπνός, μία φωτιά, αλλά ας περιμένουμε να δούμε την πραγματικότητα στον χρόνο μέσα και να μην προτρέχουμε να καταδικάζουμε, γιατί αυτή τη στιγμή μόλις ανοίγει μία σπίθα, τρέχουμε όλοι να καταδικάζουμε τον κόσμο», είπε χαρακτηριστικά.

Κιβωτός του Κόσμου: «Ήταν μια φορά και έναν καιρό ένας μικρός παππούλης...» - Σοκάρει βίντεο από το τραγούδι των παιδιών στον πατέρα Αντώνιο (Video)

Ένα βίντεο ήρθε σήμερα το φως το δημοσιότητας από την Κιβωτό του Κόσμου και σε αυτό τα παιδιά στη δομή στον Κολωνό έχουν ετοιμάσει εκπλήξεις στον πατέρα Αντώνιο για τα γενέθλιά του. Το βίντεο, σύμφωνα με τον Alpha, τραβήχτηκε προτού ξεσπάσει η θύελλα καταγγελιών για τη ΜΚΟ.

Τα παιδιά της δομής υποδέχονται τον πατέρα Αντώνιο με… κομφετί, ενώ του φωνάζουν «Χρόνια πολλά πατέρα μας». Παράλληλα, μια ακόμα αποκάλυψη για την Κιβωτό του Κόσμου είδε το φως της δημοσιότητας και συγκλονίζει. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, ένα από τα διαμερίσματα τα οποία διαχειριζόταν η ΜΚΟ, είχε μετατραπεί σε ροζ στούντιο!

Τα παιδιά τραγουδούν στον πατέρα Αντώνιο ένα τραγούδι το οποίο φέρονται να έγραψαν τα ίδια. Το τραγούδι ήταν στον ρυθμό του «Ήτανε μια φορά», αλλά οι στίχοι ήταν προσαρμοσμένοι στο να εξυμνούν τον πατέρα Αντώνιο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share