Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Πέταξε «βέλη» ευθέως ο Πάνος Μιχαλόπουλος: «Αποφεύγω τα πάντα, είναι θέατρο του παραλόγου»

Δεν κρύφτηκε για ακόμη μία φορά ο γνωστός ηθοποιός

1 Δεκεμβρίου 2022 15:03
Πέταξε «βέλη» ευθέως ο Πάνος Μιχαλόπουλος: «Αποφεύγω τα πάντα,  είναι θέατρο του παραλόγου»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος έχει αποσυρθεί εδώ και ουκ ολίγα χρόνια, αφήνοντας την υποκριτική και ασχολούμενος με... τα αγροτικά του στη Μεσσηνία, τον τόπο καταγωγής του, εξηγώντας κατά καιρούς τους λόγους σχετικά με την απόφασή του.

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος ξεκίνησε ως ζεν πρεμιέ με μεγάλη γκάμα, καθώς στα πρώτα του καλλιτεχνικά βήματα έπαιξε στο σινεμά (από τη βραβευμένη ταινία «Ιφιγένεια» του Ευριπίδη πλάι στην Ειρήνη Παππά, με υπογραφή Μιχάλη Κακογιάννη, μέχρι τα γνωστά νεανικά κι ανέμελα φιλμ του Γιάννη Δαλιανίδη «Βασικά… καλησπέρα σας» και «Τα τσακάλια»). Έχει αφήσει το αποτύπωμά του κατατάσσοντάς τον ως έναν από τους πιο επιτυχημένους ηθοποιούς της γενιάς του. Σήμερα τον βρίσκουμε να έχει γίνει αγρότης και να ασχολείται με τα κτήματά του στην πατρίδα του στη Μεσσηνία, όντας πια αγνώριστος.

Οι λόγοι της απόσυρσής του

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος εξήγησε τον λόγο της απόσυρσής του λέγοντας: «Δεν με ενδιαφέρουν οι προτάσεις που μου κάνουν. Δεν έχουν σχέση με τον Πάνο Μιχαλόπουλο που εγώ έχω μέσα μου. Αποφεύγω τα πάντα. Χαίρομαι όταν περπατάω στον δρόμο και με πιάνουν μικροί και μεγάλοι και μου λένε “μεγαλώσαμε με σένα”. Αυτή είναι η παρακαταθήκη μου. Τώρα, έχω τόσες πολλές ασχολίες με τα κτήματα που μου άφησε ο πατερούλης μου στην Καλαμάτα, που δεν βρίσκω κενές ώρες για να γευτώ την προσωπική μου ζωή.

Αποφεύγω κάθε είδους δημοσιότητα, γιατί δεν με ενδιαφέρει αυτός ο τομέας, πλέον. Δεν με ενδιαφέρει να δουλέψω στην τηλεόραση, ούτε και στο θέατρο όμως. Δεν υπάρχει και θέατρο για να δουλέψεις πια. Δυο αξιόλογα θέατρα έχει πλέον η Αθήνα. Τίποτα άλλο. Και αυτό που βλέπουμε είναι θέατρο του παραλόγου».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share