Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Έκαναν τα... καλύτερα κονέ: Αυτό το κορυφαίο ζευγάρι επιχειρηματιών είναι οι κουμπάροι Σάκη Ρουβά και Κάτιας Ζυγούλη

Παντρεύτηκαν στην έπαυλή τους

1 Δεκεμβρίου 2022 14:33
Έκαναν τα... καλύτερα κονέ: Αυτό το κορυφαίο ζευγάρι επιχειρηματιών είναι οι κουμπάροι Σάκη Ρουβά και Κάτιας Ζυγούλη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη μετρούν 18 χρόνια κοινής πορείας, εκ των οποίων τα πέντε ως παντρεμένοι, μαζί με τέσσερα παιδιά στην οικογένειά τους.

Οι δυο τους, έχοντας ταιριάξει απόλυτα από την πρώτη στιγμή, δημιούργησαν έναν παραμυθένιο γάμο. Η Κάτια Ζυγούλη έλαμπε μέσα στο λευκο νυφικό της Σήλιας Κριθαριώτη και μάλιστα λίγο πριν ξεκινήσει για το εκκλησάκι, ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γράφοντας «On my way…» μαζί με τα hastag #SakisKatia #MiaZoiMazi.

Μετά την τελετή ακολούθησε η γαμήλια δεξίωση με τους νεόνυμφους να ανοίγουν με ένα χορό το πάρτι του γάμου τους. Λίγο αργότερα, ο τραγουδιστής ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την πρώτη οικογενειακή φωτογραφία με τα παιδιά και τους κουμπάρους του.

Την ίδια φωτογραφία ανέβασε ο Σάκης και στο Facebook του συνοδεύοντας την από ένα emoticon καρδιάς και τo hastag #MiaZoiMazi, το οποίο ήταν το μότο του γάμου του ζευγαριού εμπνευσμένο απο τη γνωστή επιτυχία του τραγουδιστή.

Οι κουμπάροι και... η μικρή απαγόρευση στους παντρεμένους

Κουμπάροι τους ο Βαρδής και η Μαριάννα Βαρδινογιάννη στην έπαυλη των οποίων τελέστηκε το μυστήριο του γάμου του ζευγαριού.

Το ενδιαφέρον είναι πως από την τελετή δεν δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες και όσες είδα το φως της δημοσιότητας ήταν με την έγκριση του ζευγαριού. Μάλιστα, Σάκης και Κάτια είχαν μια ανακοίνωση στο εσωτερικό της έπαυλης, μέσα από την οποία ευχαριστούσαν και ζητούσαν ευγενικά από τους καλεσμένους τους να μην «ανεβάσουν» στα social media φωτογραφίες από τον γάμο τους.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share