Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

«Να ζήσω ή να πεθάνω...» - «Καταπέλτης» η Κατερίνα Καραβάτου μετά από χρόνια για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η σκληρή κόντρα των δύο παρουσιαστριών

1 Δεκεμβρίου 2022 13:56
«Να ζήσω ή να πεθάνω...» - «Καταπέλτης» η Κατερίνα Καραβάτου μετά από χρόνια για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κατερίνα Καραβάτου και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου υπήρξαν μια εποχή συνεργάτιδες στο «Μες στην καλή χαρά», με πολλά να έχουν ακουστεί για τη συμπεριφορά της δεύτερης.

Οι δυο τους, μάλιστα, είχαν αναπτύξει κόντρα. Στην τελευταία εκπομπή εκείνης της χρονιάς το 2013, πριν την μεταγραφή της στο Ε, η Κατερίνα Καραβάτου είχε μιλήσει με ενθουσιασμό για αυτή την συνεργασία για όλους τους άλλους, αφήνοντας ένα μεγάλο υποννοούμενο για την Κωνσταντίνα: «Ήταν ένα μεγάλο σχολείο αυτό για εμένα. Σε αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε να θυμάστε ότι σας φοβίζει σας ελέγχει».

«Αυτή η χρονιά ήταν περίπου μέσα στην καλή χαρά» θα πει χρόνια αργότερα μιλώντας στην εκπομπή της Άσης Μπήλιου και ενώ βρισκόταν πια από το Ε στο Star, αλλά δεν μας είχε διευκρινίσει (όπως άλλοι συνάδελφοί της το έχουν κάνει με παρρησία) τι ήταν αυτό που την είχε ενοχλήσει από την Κωνσταντίνα. «Θα μιλήσουμε αν βρεθούμε, αλλά τίποτε περισσότερο», συμπλήρωσε, αν και ποτέ δεν τις έχουμε δει σε δημόσιες εκδηλώσεις μαζί.

Ακόμη και στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, όπου βρέθηκε η Κατερίνα Καραβάτου είπε ευθαρσώς ότι εκείνη τη χρονιά δεν θέλει να την θυμάται. Με την Κωνσταντίνα όμως να της απαντά: «Ας μην θυμάται η Κατερίνα Καραβάτου τη χρονιά που ήμασταν μαζί. Εγώ τη θυμάμαι, ήταν τα ξεκινήματά μου κι ευτυχώς πάτησα σε αυτά για να τα θυμάμαι σε όλη μου τη ζωή και να πορεύομαι».

Οι αιχμές της Κατερίνας και η απάντηση της Κωνσταντίνας

Υπήρξε όμως και μία πιο αιχμηρή τοποθέτηση της Κατερίνας την εποχή που ήταν παρουσιάστρια στη «Φωλιά των Κου Κου» ως απάντηση σε μία δήλωση της Κωνσταντίνας, ότι δεν υπήρξε εξαιτίας της καμία απόλυση συνεργάτη της, την εποχή του Alpha, με την Ναταλία Γερμανού επίσης να γίνεται κόλαφος εναντίον της.

Τότε η Κατερίνα είχε ξεσπαθώσει: «Να ζήσω ή να πεθάνω σε ένα φλαμένγκο επάνω. Δεν ξέρω ειλικρινά...να αρχίσω να κλαίω ή να αρχίσω να γελάω; Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο συναισθήματα, το ίδιο ακραία όμως. Εγώ επειδή την είδα την συνέντευξη αυτή και από επαγγελματικό και από προσωπικό ενδιαφέρον. Την είδα δύο - τρεις φορές γιατί με την πρώτη δεν κατάλαβα».

Και συνέχισε λέγοντας γενικά ότι όταν σε έναν άνθρωπο δίνεται μία μεγάλη ευκαιρία, θα πρέπει να είναι large και να κάνει την αυτοκριτική του, εννοώντας φυσικά την Κωνσταντίνα. Η ίδια πάντως δεν έφυγε για την μεταξύ τους σχέση.

Η Κωνσταντίνα τους τελευταίους μήνες της απέδειξε ότι προσπαθεί να κλείσει τα κεφάλαια του παρελθόντος, ζητώντας συγγνώμη σε όσους πλήγωσε ή έβλαψε. Ηθελημένα ή λόγω της δύναμής της όταν βρισκόταν στον Alpha. Το είπε και στην τηλεοπτική της συνάντηση με την Ελένη Μενεγάκη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share