Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ερωτευμένοι όσο ποτέ Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκος Ευαγγελάτος - Οι νέες φωτογραφίες που τους... μαρτυρούν

Φανέρωσαν το λόγο που είναι τόσα χρόνια μαζί

1 Δεκεμβρίου 2022 13:37
Ερωτευμένοι όσο ποτέ Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκος Ευαγγελάτος - Οι νέες φωτογραφίες που τους... μαρτυρούν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος δε σταμάτησαν ποτέ να είναι ερωτευμένοι, με το ζευγάρι να μην το κρύβει και δημόσια, δείχνοντας το λόγο που είναι τόσο καιρό μαζί.

Οι δυο τους, έπειτα από 19 χρόνια γάμου και 24 σχέσης, βρίσκουν χρόνο για να περνούν οι δύο τους και είναι ένα ίσως από τα μυστικά της κοινής πορείας τους. Οι δύο τους έχουν δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια με την απόκτηση της κόρης τους, Λυδίας, 18 ετών και του μεγαλύτερου γιου τους, Νικόλα, 23 ετών, όντες περήφανοι ως γονείς, αλλά επιδιώκουν να περνούν ποιοτικό χρόνο μαζί.

Το Hello.gr τους απαθανάτισε στο κέντρο της Αθήνας, όπου συνδύασαν τη βόλτα τους με αγορές στα καταστήματα. Ο έγκριτος δημοσιογράφος και η σύζυγός του απόλαυσαν τη βόλτα τους πιασμένοι από το χέρι και ο φακός κλίκαρε τα στιγμιότυπα.

Η Τατιάνα Στεφανίδου εντυπωσίασε για ακόμη μία φορά με το στυλ της, επιλέγοντας ένα marine look, που συνδύαζε την άνεση με την κομψότητα.

Δε μοιάζει καθόλου στη Στεφανίδου: Αυτός είναι ο άγνωστος κουνιάδος του Νίκου Ευαγγελάτου - Η αλήθεια για τη σχέση τους (photo)

Η Τατιάνα Στεφανίδου μπορεί να είναι μια από τις πιο προβεβλημένες παρουσιάστριες, ωστόσο ο αδελφός της δεν έχει καμία σχέση με τα φλας, με ελάχιστες φωτογραφίες να έχουν βγει στο φως.

Η παρουσιάστρια έχει πολύ καλές σχέσεις με τον αδερφό της και περνάνε σχεδόν όλες τις γιορτές μαζί με τις οικογένειες τους, αφού ο Νίκος Ευαγγελάτος τα έχει βρει πολύ καλά με το σόι της συζύγου του, με την οποία μοιράζεται το δικό τους παράδεισο.

Το όνομα του αδερφού της παρουσιάστρια του «T-Live» είναι Δημήτρης, ενώ τα πολύ κοντινά του πρόσωπα τον φωνάζουν Μήτσο.

Ο ίδιος, απεχθάνεται τα φώτα της δημοσιότητας, και παρότι η αδελφή του είναι μια από τις πιο προβεβλημένες παρουσιάστριες της μικρής οθόνης, εκείνος βρίσκεται αθόρυβα στο πλευρό της.

Τατιάνα Στεφανίδου αδελφός

Η Τατιάνα Στεφανίδου κατανοεί την επιθυμία του για αυτό και δεν έχει αναφερθεί στο πρόσωπο του ή δημοσιεύσει φωτογραφίες του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share