Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023

«Είναι μια ανοικτή πληγή...» - Η άγνωστη τραγωδία του Μιχάλη Χατζηγιάννη που δεν αποκάλυψε όσο ήταν με τη Μακρυπούλια

Η εξομολόγηση του τραγουδιστή

1 Δεκεμβρίου 2022 13:15
«Είναι μια ανοικτή πληγή...» - Η άγνωστη τραγωδία του Μιχάλη Χατζηγιάννη που δεν αποκάλυψε όσο ήταν με τη Μακρυπούλια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης βρέθηκε τη Δευτέρα (28/11) στη «Μεγάλη Εικόνα» της Νίκης Λυμπεράκη, πραγματοποιώντας μια ιδιαίτερη εξομολόγηση.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, που πέρασε και μια δύσκολη στιγμή οικονομικά, μίλησε για όλους και για όλα ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην πατρίδα του, την Κύπρο.

Τα λόγια του για την Κύπρο και τον παππού του

«Είναι μια πληγή που δεν κλείνει, ένα τραύμα ανοιχτό. Έχω καταγωγή από την Κερύνεια κι από τους δύο γονείς, πρόσφυγες. Η Κερύνεια ήταν το σημείο απόβασης των τουρκικών στρατευμάτων από ένα μικρό κόλπο.

Από το σπίτι της μαμάς μου δεν είναι ούτε ένα χιλιόμετρο. Έχω τόσες περιγραφές για όσα έχουν συμβεί, που είναι σαν να το έχω ζήσει. Με πονάει ο πόνος τους. Ο πατέρας μου ακόμα και σήμερα ασχολείται για να μνημονεύσουν την πόλη μας, να ευχηθούμε να γυρίσουμε», είπε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και συνέχισε:

«Θα σας πω κάτι. Όταν "έφυγε" ο παππούς μου, ήθελε να με δει και μου λέει γιε μου εύχομαι να καταφέρεις να δεις την Κερύνεια. Έφυγε με αυτόν τον καημό. Τα πράγματα δεν βαίνουν ευοίωνα.

Υπήρχαν στιγμές που θα μπορούσε να γίνει το βήμα, δεν υπήρχε όμως η βούληση. Νομίζω όσο περνά ο καιρός, το πράγμα θα παγιώνεται έτσι όπως είναι. Οι συνθήκες θα δυσχεραίνουν. Αν υποθέσουμε ότι θα γίνει και μια παράνομη προσάρτηση του βόρειου τμήματος με την Τουρκία, τότε τα πράγματα θα είναι δις χειρότερα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share