Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023

Τρελά ερωτευμένη η Ρούλα Κορομηλά: Ο κούκλος 55χρονος που την κάνει ξανά ευτυχισμένη

Χαρούμενη όσο ποτέ η παρουσιάστρια

1 Δεκεμβρίου 2022 12:50
Τρελά ερωτευμένη η Ρούλα Κορομηλά: Ο κούκλος 55χρονος που την κάνει ξανά ευτυχισμένη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ρούλα Κορομηλά δείχνει πλήρως ανανεωμένη το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχοντας μπει ξανά στη διαδικασία της παρουσίασης μέσα από το «Σπίτι με το Mega» και βλέποντας την προσωπική της ζωή επίσης να ανθίζει ξανά.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, μάλιστα, μοιάζει να έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο ενός άνδρα, που την κάνει και πάλι ευτυχισμένη. Η ίδια, άλλωστε, στο παρελθόν έχει περάσει από «θυελλώδεις» σχέσεις και δύο γάμους, που είχαν απασχολήσει και το έχει πληρώσει κατά κάποιο τρόπο, περνώντας και δύσκολα στα οικονομικά της.

Ο άνθρωπος που την κάνει ξανά χαρούμενη

Αυτή η νέα σχέση, όμως, είναι κάτι το διαφορετικό για την Κορομηλά, η οποία μοιάζει να βρίσκει τον εαυτό της μαζί του, μακριά από τα αδιάκριτα φώτα της δημοσιότητας. Κι εκείνος, φυσικά, τη βοηθά πάρα πολύ και νιώθει άνετα μαζί της, με αποτέλεσμα να έχουν έναν πολύ ισχυρό δεσμό.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το «Yes Magazine», πρόκειται για έναν εντυπωσιακό 55χρονο άνδρα, ο οποίος τη γνώρισε και αμέσως την έκανε να νιώσει οικεία, με αποτέλεσμα να συνάψουν σύντομα σχέση.

Yes Magazine έρωτας Ρούλας Κορομηλά

Μένει να φανεί κατά πόσο αυτή μπορεί να κρατήσει, αν και μοιάζει να έχει «χτιστεί» σε ισχυρά «θεμέλια», με την παρουσιάστρια και πάλι να λάμπει.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share