Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δυναμική δήλωση της Παρασκευής Κερασιώτη: «Μην ντρέπεστε, καμιά...»

Δώστε βάση!

1 Δεκεμβρίου 2022 12:27
Δυναμική δήλωση της Παρασκευής Κερασιώτη: «Μην ντρέπεστε, καμιά...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Παρασκευή Κερασιώτη δεν έκρυψε ποτέ ότι εκτός από το modelling δουλεύει και στην εστίαση ως σερβιτόρα, με σκοπό να βγάζει τα προς το ζην.

Μην χάσετε επίσης την έκρηξη του Τρύφωνα Σαμαρά προς τον Λάκη Γαβαλά

Το κορίτσι που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM συνεχίζει να εργάζεται στον χώρο της μόδας και παράλληλα δουλεύει και ως σερβιτόρα, όπως αποκάλυψε και με ένα νέο βίντεο στο Tik Tok.

Φωτογραφία Παρασκευής Κερασιώτη στο gntm με Βίκη Καγιά και Γιώργο Καράβα

Η Παρασκευή Κερασιώτη φορώντας την ποδιά της έστειλε ένα δυνατό μήνυμα, μέσω της δημοφιλούς πλατφόρμας.

«Με ρωτάτε παρά πολλοί αν συνεχίζω με το μόντελινγκ θα το ξαναπώ λατρεύω αυτό που κάνω δεν τα παράτησα και δεν θα τα παρατήσω.

Εδώ είναι ένα βίντεο ναι που φοράω μια πόδια και δουλεύω ως σερβιτόρα γιατί το θέλω γιατί δεν τα έχουμε όλοι έτοιμα γιατί κάποιοι δουλεύουμε για να έχουμε και παρά πολλά ακόμα.

Φωτογραφία της Παρασκευής Κερασιώτη

Επέλεξα να κάνω και κάτι ακόμα αυτό δεν σημαίνει ότι το μόντελινγκ τελείωσε για μένα. Μην ντρέπεστε για τίποτα καμία δουλειά δεν είναι ντροπή να είστε περήφανοι και ότι κάνετε να το κάνετε με αγάπη. Ο κόσμος πάντα έλεγε και πάντα θα λέει πολλά μην σας νοιάζει τι λένε. Μου αρέσει να μιλάω μαζί σας και να μοιράζομαι πράγματα από την ζωή μου», έγραψε η Παρασκευή Κερασιώτη.

Η Παρασκευή Κερασιώτη φωτογραφίζεται ημίγυμνη

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share