Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023

Σκέψεις για αυτοκτονία από την Αθηνά Ωνάση - Ανατριχίλα για την κληρονόμο

Τραγικές στιγμές...

1 Δεκεμβρίου 2022 09:42
Σκέψεις για αυτοκτονία από την Αθηνά Ωνάση - Ανατριχίλα για την κληρονόμο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ανατριχίλα είχε επικρατήσει για την Αθηνά Ωνάση, η οποία είχε βρεθεί στο παρελθόν σε τραγική ψυχολογική κατάσταση, με πολλούς να κάνουν λόγο για κατάθλιψη, αλλά και κίνδυνο για αυτοκτονία.

Οι νεότερες αποκαλύψεις ήρθαν στο προσκήνιο, αυτή τη φορά από τον στενό φίλο του Αριστοτέλη Ωνάση, Δημήτρη Λυμπερόπουλο. Ο ίδιος υποστήριζε ότι η Αθηνά, που έζησε και την απόλυτη τραγωδία πριν από το διαζύγιο με τον Αλβάρο, θέλει να βάλει τέλος στην ζωή της, γι’αυτό και βρισκόταν συνεχώς υπό την προστασία σωματοφυλάκων.

Σκέψεις για αυτοκτονία από την Αθηνά Ωνάση - Ανατριχίλα για την κληρονόμο

Ένα βήμα από την αυτοκτονία η κληρονόμος

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι πηγές του προέρχονταν από την Βραζιλία και ήταν έγκυρες. Μάλιστα πριν λίγο καιρό είχε μάθει την πίεση που ασκούσε ο Αλβάρο στην Αθηνά για να μείνει έγκυος, κάτι που όπως αναφέραμε και χθες, εκείνη δεν ήθελε καθόλου. Άλλωστε τα δικά του παιδιά, τα θεωρούσε δικά της αφού συνέβαλε πλήρως στην ανατροφή τους. Βέβαια δεν ήταν αυτός ο μοναδικός λόγος, αφού η Αθηνά θεωρούσε ότι προέρχεται από ρίζες που έχουν μια κατάρα αρχαίας τραγωδίας.

Η χρυσή κληρονόμος φαίνεται ότι το τελευταίο διάστημα πάντως είχε σταματήσει να τρώει, κάτι που φάνηκε και από τις τελευταίες φωτογραφίες που την δείχνουν φανερά αδυνατισμένη. Από την μεριά του ο Αλβάρο, συνεχίζει τη ζωή του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share