Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023

Ανατριχιάζει η Τιτίκα Στασινοπούλου: «Δε θεωρώ ότι οι λόγοι του θανάτου του Νίκου Σεργιανόπουλου ήταν σεξουαλικοί, αλλά...»

Τι δήλωσε;

1 Δεκεμβρίου 2022 09:38
Ανατριχιάζει η Τιτίκα Στασινοπούλου: «Δε θεωρώ ότι οι λόγοι του θανάτου του Νίκου Σεργιανόπουλου ήταν σεξουαλικοί, αλλά...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha είχε δώσει η γνωστή ηθοποιός Τιτίκα Στασινοπούλου, η οποία είχε μιλήσει για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων η ηθοποιός που έπαιζε και στην τηλεοπτική επιτυχία "Δύο Ξένοι" είχε αναφερθεί και στο θέμα του θανάτου του συναδέλφου της Νίκου Σεργιανόπουλου.

Τι είχε αποκαλύψει λοιπόν, για τον ταλαντούχο ηθοποιό; Συγκεκριμένα η Τιτίκα Στασινοπούλου είχε δηλώσει: "Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ με τον Νίκο Σεργιανόπουλο, αλλά έχω την εντύπωση ότι πήγαινε γυρεύοντας. Είχα την αίσθηση και από αυτό που είπε στους ανθρώπους που τον έπιασαν στην Τροχαία “ψάξτε και το αυτοκίνητο”, σαν να τους έλεγε “ψάξε, κάτι θα βρεις”. Αυτό τι σου λέει;

Ανατριχιάζει η Τιτίκα Στασινοπούλου: «Δε θεωρώ ότι οι λόγοι του θανάτου του Νίκου Σεργιανόπουλου ήταν σεξουαλικοί, αλλά...»

Πιάσε με! Έχω πράγματα που δεν πρέπει να έχω. Αυτό τι σου λέει; Ότι είμαι σε έναν φαύλο κύκλο από τον οποίο θέλω να βγω και δεν έχω βρει άλλον τρόπο εκτός από αυτόν. Εγώ δεν θεωρώ ότι οι λόγοι του θανάτου του ήταν σεξουαλικοί. Θεωρώ ότι οι έμποροι που προωθούσαν πράγματα, προώθησαν και τον ίδιο στο θάνατό του". Μιας και αναφερθήκαμε στον Νίκο Σεργιανόπουλο, δείτε εδώ μια προφητεία φρίκη λίγες μέρες πριν τη δολοφονία του.

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον Νίκο Σεργιανόπουλο: «Του άρεσαν οι άσχημοι, με τερατόμορφα χαρακτηριστικά και...»

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις που είχαν γίνει γνωστές για τον Νίκο Σεργιανόπουλο και τις ερωτικές του προτιμήσεις. Τι είχε αποκαλυφθεί στη δίκη για τη δολοφονία του;

Συγκεκριμένα, το ψυχογράφημα του πρόωρα χαμένου ηθοποιού, όπως προέκυψε από τις συγκλονιστικές καταθέσεις στη δίκη για τη δολοφονία του, μαρτυρά έναν απόλυτα δυστυχισμένο άνθρωπο, που τα μόνα που αναζητούσε μέσα από τα πάθη του ήταν η αγάπη και η επιβεβαίωση.

Δείτε επίσης: Αγνώριστος ο Νίκος Σεργιανόπουλος στα νιάτα του: Δείτε τον με μουστάκι και πυκνό μελαχρινό μαλλί (photos)

Ο Σεργιανόπουλος δε δέχθηκε ποτέ ότι ήταν ομοφυλόφιλος. Ίσως γι’ αυτό επί εφτά χρόνια είχε μια σχέση με γυναίκα, “την οποία διατηρούσε για τα μάτια του κόσμου, αφού μέσα σε αυτήν ένιωθε άβολα”, όπως κατέθεσε ο αναπληρωτής καθηγητής Ψυχιατρικής Γιώργος Αλεβιζόπουλος.

“Ο Νίκος δεν υπήρξε ευτυχής, δεν του άρεσε η ζωή του. Μου έλεγε: Γιατί να με κάνει η φύση έτσι και να αναγκάζομαι να συγχρωτίζομαι με λούμπεν στοιχεία”, επιβεβαίωσε ο Κωνσταντίνος Σφυρικίδης.

“Μου είχε εκμυστηρευτεί ότι του άρεσαν οι άσχημοι, με τερατόμορφα χαρακτηριστικά άντρες, που δε γυρίζει κανείς να τους ρίξει ματιά. Ήταν παθητικός ομοφυλόφιλος και προσπάθησε να αλλάξει τη φύση του με την κοκαΐνη και να γίνει σύμβολο του σ@χ”.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share