Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Οικονομική «διάλυση» για τον Χρήστο Δάντη - Η γυναίκα που τον κατέστρεψε πριν γνωρίσει την Ασημίνα

Ξεκίνησαν τρελά ερωτευμένοι, κατέληξαν στα δικαστήρια...

1 Δεκεμβρίου 2022 09:30
Οικονομική «διάλυση» για τον Χρήστο Δάντη - Η γυναίκα που τον κατέστρεψε πριν γνωρίσει την Ασημίνα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Χρήστος Δάντης ήταν πάντοτε ένας άνθρωπος, που δεν έκρυβε το πάθος, που τον διακατέχει στον έρωτές του!

Νωρίτερα, φυσικά, πέρασε από δύσκολους γάμους και άλλες «θυελλώδεις» σχέσεις, προτού φτάσει στην νεαρή ποδοσφαιρίστρια. Σε έναν εκ των γάμων του, όμως, η κατάληξη μόνο θετική δεν υπήρξε.

Πρόκειται, φυσικά, για την Φλώρα Θεοδώρου. Το διαζύγιο των δύο τραγουδιστών μόνο εύκολο δεν ήταν, με τη διαμάχη τους να φτάνει στα δικαστήρια, εννοείται και στα τηλεοπτικά παράθυρα. Επίκεντρο της άγριας κόντρας τους το σπίτι που αγόρασαν με δάνειο.

Οι δυο τους εμφανίστηκαν τον Ιούνιο του 2018 στο Εφετείο μαζί με τους δικηγόρους τους Βασίλη Καπερνάρο και Αλέξη Κούγια αντίστοιχα, με στόχο να οριστικοποιήσουν τους τρόπους επίλυσης των διαφορών τους, χωρίς να γίνει τελικά το δικαστήριο το οποίο είχε προγραμματιστεί για τις αρχές Οκτώβρη.

Για να φύγει η Θεοδώρου από το σπίτι στη Γλυφάδα, ζήτησε το ποσό των 350.000 ευρώ, τα οποία όπως υποστηρίζει, είχαν διαθέσει οι γονείς της στο ζευγάρι στα πρώτα του βήματα μετά το γάμο.

Τελικά, οι δυο τους συμφώνησαν στο ποσόν των 250.000, τα οποία, όπως δήλωσε η Φλώρα Θεοδώρου, εάν λάβει θα φύγει και από το σπίτι.

Οικονομική «διάλυση» για τον Χρήστο Δάντη - Η γυναίκα που τον κατέστρεψε πριν γνωρίσει την Ασημίνα

Την... έκανε για εξωτερικό

Τεράστια αλλαγή στη ζωή της έχει κάνει η Φλώρα Θεοδώρου, η πρώην σύζυγος του Χρήστου Δάντη. Η τραγουδίστρια το 2002 συμμετείχε στο διαγωνισμό για την επιλογή τραγουδιού της Eurovision και το 2005 κυκλοφόρησε το πρώτο της CD single. Στην ολιγόχρονη καριέρα της έχει ξεχωρίσει δύο συνεργασίες που την έκαναν ιδιαιτέρως περήφανη, με τον Τάκη Ζαχαράτο και την Μαρινέλλα. Η πενταετής σχέση της με τον Χρήστο Δάντη κατέληξε το 2007 στα σκαλιά του Δημαρχείου και σχεδόν δυο χρόνια μετά έπεσαν οι τίτλοι τέλους.

Εδώ και 12 χρόνια η Φλώρα Θεοδώρου δεν μένει πια στην Ελλάδα. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Epsressο» και τη Δήμητρα Δάρδα, η τραγουδίστρια επέστρεψε στη γενέτειρά της, όπου διατηρεί επιχείρηση με χειροποίητα κεριά πολυτελείας και δώρα υψηλής αισθητικής. Είναι ερωτευμένη, ευτυχισμένη αλλά όχι και έτοιμη για το δεύτερο στεφάνι. Με το τραγούδι δεν ασχολείται πια. «Δουλεύω πολύ σκληρά για την εταιρεία μου. Δεν γίνονται και τα δύο προς το παρόν τουλάχιστον», δήλωσε στην εφημερίδα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share